Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a BOOX Note Air3

2023. december 17. -

Örömmel mutatjuk be a Note Air3-at, egy kivételes fekete-fehér E Ink táblagépet, amelyet az összpontosítás javítására és a jegyzetelés egyszerűsítésére terveztünk. A Note Air3 sorozat a Note Air3-ból és a Note Air3 C modellekből áll, így a felhasználók mostantól választhatnak a monokróm és a színes kijelző között.

Kulcsszavak: táblagép, Boox
Tovább

A BOOX Note Air2 Plus táblagéppel egyszerűbb a munka

2023. szeptember 3. -

A BOOX Note Air2 Plus egy tökéletes digitális jegyzetkészítő eszköz, amely E Ink monokróm kijelzővel rendelkezik. Elegáns kialakításával és fejlett funkcióival zökkenőmentes és papírszerű jegyzetelési élményt kínál. A rendszerezett jegyzetek készítése segít az információk jobb megőrzésében és felidézésében, így értékes időt takaríthatsz meg, hiszen szükség esetén bármikor elérheted egyetlen eszközről.

Tovább

Előrendelhetők a Samsung prémium táblagépei

2023. július 26. -

A Samsung bejelentette az új, Galaxy Tab S9 széria érkezését, a prémium kategóriás termékcsalád nemcsak a tabletek világát értelmezi újra, de a lebilincselő látványvilág és az alkotói szabadság új mércéjét is meghatározza. 

Tovább

Kettő az egyben Fujitsu táblagép

2022. szeptember 20. -

A Fujitsu most bemutatott, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” STYLISTIC Q7312 táblagépe egy eszközben egyesíti a táblagépek mobilitását és a noteszgépek produktivitását. Rugalmassága, robusztussága és kényelmes használata folytán ideális megoldás kereskedelmi környezetekbe a raktártól az eladótérig – sőt akár egész éves kültéri használatra.

Kulcsszavak: Fujitsu, táblagép
Tovább