Szűrés

A(z) távirányító kulcsszót tartalmazó cikkek

A felhasználói élmény definíciója az LG nyelvén

2013. május 29. -

A felhasználói élmény (UX - User Experience) fokozása, vagy éppen növelése előszeretettel hangoztatott, vásárló csalogató hívó szó. De mit is jelent pontosan, hogyan lehetne definiálni? Egzakt és általánosan elfogadott definíció nem létezik, ami egy mondatba sűrítené az UX összetett jelentését, de az LG segítségünkre lehet a kifejezés értelmezésében, ugyanis saját termékein keresztül próbálja azt leírni friss közleményében.

Tovább

iPadből távirányító az UPC-vel

2013. március 21. -

Már iPaden is elérhető az UPC új, digitális tévés alkalmazása. Nem sokkal korábban, közel két hete vezették be iPhone-ra, most pedig bővült a paletta.

Tovább

Változtasd telefonod távirányítóvá!

2013. március 12. -

Nem kell egy halom távirányítót kezelni, elég a telefonunkat. A Gizmodo 5 olyan alkalmazást is bemutat, amelyek segítségével univerzális távirányítóvá alakíthatjuk okostelefonunkat.

Tovább

UPC TV app: használd távirányítóként okostelefonodat!

2013. március 8. -

Újabb, jelentősen továbbfejlesztett mobil alkalmazást tett elérhetővé digitális TV-előfizetői számára a UPC Magyarország. Az iPhone mellett már Android készülékeken is futtatható, UPC TV nevű applikáció felhasználói akár tv-távirányítóként is használhatják a mobiljukat, böngészhetnek a csatornák és a videotár műsorai között, bárhonnan időzíthetnek felvételeket az otthoni médiaboxukra, a tévés élményeiket pedig egyből megoszthatják Facebookon vagy Twitteren.

Tovább