Szűrés

A(z) Aquos kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországon a Sharp 90 colos AQUOS tévéje

2013. június 24. -

Az európai boltokba, így Magyarországra is megérkezett a Sharp 90 colos LED televíziója. A több mint 1,2 méter magas és közel 2,3 méteres képátlóval rendelkező óriástelevízió valóra váltja mindazok álmát, akik igazi moziélményt szeretnének átélni otthonukban. A legújabb generációs X-Gen 3D panellel felszerelt készülék nemcsak a legnagyobb méretekkel büszkélkedhet a világon, de képminőség tekintetében sincs hozzá hasonló.

Tovább

A Sharp legújabb 3D LED televíziója a nappali ékköve lehet

2013. május 13. -

A Sharp bemutatja új csúcsmodelljét, a 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét, a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E modellt, amely páratlan képminőséggel rendelkezik méretét és képélességét tekintve is. Ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

Kulcsszavak: LCD, LED, Aquos, TV, Sharp
Tovább

Magyarországon is elérhetők a Sharp új televíziói

2013. március 7. -

Az idei Las Vegas-i CES során bemutatott Sharp újdonságok többsége az új európai és magyarországi AQUOS LED TV kínálatnak is része lesz. Magával ragadó vizuális élményt, lélegzetelállító képminőséget, intelligens kapcsolódást, kategóriájukban a legjobb energiahatékonyságot biztosító készülékek érkeznek hazánkba, amelyek új dizájnt is kaptak.

Tovább