Szűrés

A(z) Continental kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyszerű ajtónyitás a Continental megoldásával

2020. január 12. -

A Continental technológiai vállalat hiánypótló alkalmazással gazdagítja az autóipari szenzorok portfólióját az újonnan fejlesztett érintkezés-érzékelő rendszerének (Contact Sensor System – CoSSy) segítségével. A rendszer észleli az alacsony sebességű érintkezést a jármű és egy személy, vagy a jármű és egy tárgy között. A Continental a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon mutatta be, hogy a CoSSy hogyan teszi még biztonságosabbá az automata parkolást. 

Tovább

IoT abroncsfigyelő a biztonságos közlekedésért

2018. március 22. -

Új digitális abroncsfigyelő megoldása, a ContiConnect segítségével a Continental és a Vodafone világszerte hozzájárul az utak biztonságosabbá tételéhez. A vállalatok a ‘dolgok Internete’ (IoT) technológia segítségével kapcsolják rá a kereskedelmi célú járműflottákat a digitális abroncsfigyelő felületre, ezzel javítva az utak biztonságát és a járművek hatékonyságát. A ContiConnect-et jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Malajziában és Thaiföldön használják, de a következő években több európai és ázsiai piacon is bevezetik.

Tovább

Két elismerést is kapott a Continental a 2018-as Német Design Díjátadón

2018. január 15. -

A Continental is elismerésben részesült a 2018-as Német Design Díjátadón, mint ahogy az tavaly és tavalyelőtt is történt. A Német Formatervezési Tanács a „Közlekedés” kategória nyertesének választotta a vállalatcsoport intelligens ablakvezérlését és a háromdimenziós kijelző felületét. Ezzel a nemzetközi zsűri is elismerte a technológiai vállalat minőségi munkáját és innovatív leleményességét. A díjat 2018. február 9-én adják át Frankfurtban.

Tovább

Okostelefonos alkalmazással indul a bérautó

2018. január 9. -

A repülőtéren vagy a pályaudvaron irány az autókölcsönző és tovább autóval a célhoz: a Continental technológiai vállalat szerint ez az autóbérlés egy elavult módja. A megoldás: az okostelefon használata autókulcsként. 

Tovább