Szűrés

A(z) Honor kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR 9S Magic UI 3.1 kezelőfelületet és hosszú üzemidőt nyújt

2020. november 5. -

A Honor nemzetközi technológiai márka bejelentette, hogy a Honor 9S okostelefon már Magyarországon is elérhető. Az Android operációs rendszerrel és Huawei App Gallery-vel érkező készülék 5,45”-es, 1440x720-as FullView kijelzőt kapott, és TÜV Rheinland minősítésű kékfény-szűrővel kíméli a szemet. A mindössze 144 gramm súlyú okostelefonon 8,35 mm-es káva fut körbe.

Tovább

Megérkeztek a Honor legújabb okosórái

2020. október 7. -

A Honor két új okosórája, az IFA keretében bemutatott Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES már Magyarországon is előrendelhető. A rendkívüli üzemidővel és továbbfejlesztett navigációs rendszerrel rendelkező Honor Watch GS Pro, valamint a sportos életvitelt stílusosan támogató Honor Watch ES az előrendelés két hetében vezeték nélküli fülhallgatóval együtt érkezik. 

Tovább

Megérkezett Magyarországra az első a HMS ökoszisztémára épülő HONOR okostelefon

2020. szeptember 14. -

Ismét új okostelefonnal bővül a Honor kínálata Magyarországon, szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro. A márka X szériájának eddigi legerősebb tagja rendkívüli teljesítménye, egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátora és gyönyörű vizuális élményt biztosító kijelzője révén korlátok nélküli szórakozást kínál felhasználóinak.

Tovább

A Honor új okoseszközöket mutatott be az IFA-n

2020. szeptember 6. -

A Honor nemzetközi technológiai márka új okoseszközöket jelentett be az IFA 2020 kiállításon, Berlinben. A Honor legújabb eszközeivel igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy felhasználóik nyomon követhessék egészségüket és állóképességüket, valamint kibontakoztathassák kreativitásukat. Ehhez nyújt segítséget a Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES okosóra, valamint a márka csúcskategóriás laptopja, a Honor MagicBook Pro. Emellett a Honor továbbfejlesztette a Honor MagicBook 14 és 15 laptopok processzorát, a Honor Pad 6 táblagép és három Honor Choice termék révén pedig újabb termékekkel bővíti intelligens ökoszisztémáját.

Tovább