Szűrés

A(z) LG G3 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG G3 már idén, a G2 pedig 2015 elején kap Android 5.0 frissítést

2014. október 29. -

Az LG bejelentette, hogy idei zászlóshajójára még ebben az évben kiadja az Android 5.0 Lollipop verzióját. A cég tavalyi nagyágyújaként számon tartott G2 sem marad frissítés nélkül, igaz esetében csak 2015 elejére várható az új rendszer érkezése.

Tovább

Hamarosan debütál az Odin chipsettel hajtott LG mobil

2014. október 21. -

Bennfentes források szerint már októberben, azaz cirka egy héten belül bemutatkozik az első okostelefon, amely az LG saját fejlesztésű Odin lapkája köré épül. A jövevény természetesen a dél-koreai gyártó zászlaja alatt jelenik meg, s ha minden igaz, a G3 sorozat tagjaként lát napvilágot.

Tovább

Három Red Dot "Best of the Best" díjat kapott az LG G3

2014. augusztus 22. -

A Communication Design (Kommunikációs formaterv) kategóriában az LG Electronics (LG) összesen kilencet vitt haza a Red Dot Awards díjaiból. Ezek közül három a legjobbaknak adott „Best of the Best” díj volt, amit az LG G3 okostelefon intelligens billentyűzete, a Knock Code nevű egyedi képernyőzár, valamint grafikus felhasználói felülete nyert el.

Tovább

LG L Fino és L Bello – stílusos újdonságok a középmezőnyben

2014. augusztus 21. -

A kisebbik dél-koreai gyártó egészen váratlanul mutatta be középkategóriás mobilduóját, melynek tagjai a G3 csúcsmodell sokoldalú kezelőfelületét és dizájnelemeit is megörökölték.

Tovább