Szűrés

A(z) Moto 360 kulcsszót tartalmazó cikkek

Szeptember 25-én debütál a Moto X+1?

2014. augusztus 11. -

A Droid-Life információi szerint szeptember 25-én mutatkozik be a Motorola legújabb készüléke, a Moto X+1. A felturbózott utód a Verizon kínálatában landol elsőként.

Tovább

Bemutatkoztak és már előrendelhetők – LG G Watch és Samsung Gear Live

2014. június 26. -

A Google fejlesztői konferenciáján mutatkoztak be az Android Wear platform köré épülő okos karórák. A Google Play Store-ból szerda délutántól (június 25.) már előrendelhető közülök kettő, az LG G Watch és a Samsung Gear Live. A Google azt is bejelentette, hogy a Moto 360 csak később érkezik.

Tovább

Kínában születik az első körszámlapos okos karóra

2014. június 19. -

Bár a Motorola már hónapokkal korábban beharangozta kör alakú számlappal érkező, prémium okos karóráját, a kínai GEAK kütyüje már június 20-án bemutatkozhat, s nem sokkal ezután piacra is kerülhet. Így nem a Moto 360 lesz a világ első klasszikus órákat idéző okosórája, hanem a kínaiak gyöngyszeme.

Tovább

Indukciós töltővel és zafírüveggel jön a Moto 360?

2014. március 24. -

A friss pletykák szerint zafír üveg védi majd a Motorola nyáron érkező okos karórájának kör alakú OLED megjelenítőjét. Talán ennél is izgalmasabb, hogy a kütyü állítólag támogatni fogja a vezetékmentes indukciós töltést, azaz mindenféle kábel használata nélkül „etethetjük”, ha lemerül.

Tovább