Szűrés

A(z) Windows kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilon is használható a Kaspersky új védelmi megoldása

2015. március 20. -

A Kaspersky Lab bemutatta legújabb, otthoni felhasználóknak szánt biztonsági megoldását, a Kaspersky Total Security – multi-device-t. A megoldás arra készült, hogy megóvja az internethasználókat a kiberfenyegetésektől, az adatokat pedig Windows, OS X, Android vagy iOS rendszerű eszköz között is képes szinkronizálni.

Tovább

Három új táblagép a Lenovo tarsolyában

2015. március 3. -

Az egyéni használati módokhoz rugalmasan illeszkedő eszközök vezető fejlesztőjeként a Lenovo három új fogyasztói tabletet készített: két A sorozatú androidos tabletet, a Lenovo TAB 2 A8-at és A10-70-et, valamint egy windowsos tabletet, az IDEAPAD MIIX 300-at. 

Tovább

Kedvező árú, kínai windowsos gépek érkeznek a hazai boltokba

2015. február 27. -

Hamarosan új márkájú, Kínában gyártott windowsos tabletek és okostelefonok jelenhetnek meg a hazai elektronikai boltokban. A Microsoft üzleti találkozón mutatta be a magyarországi forgalmazóknak a hazai piacon ma még részben ismeretlennek számító, ízléses dizájnnal és kiváló funkcionalitással rendelkező kínai márkákat.

Tovább

Ingyenes otthoni Microsoft Office a felsőoktatásban résztvevőknek

2015. február 19. -

A Tisztaszoftver Program keretében a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le 5 számítógépre, laptopra, és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel, és a PowerPoint legfrissebb változatát.

Tovább