Szűrés

A(z) Windows 8 kulcsszót tartalmazó cikkek

ASUS X102BA – 10 ujjas vezérlés 10,1 hüvelyken

2013. szeptember 12. -

Az ASUS megint három újdonsággal rukkolt elő, ezúttal notesz fronton.bAz X102BA jelű 10,1 hüvelykes, több ujjal kezelhető, érintőképernyős modellek irodai és tanlási célra egyaránt alkalmasak.

Tovább

Laptopok diákoknak: Toshiba Satellite és Satellite Pro NB10

2013. szeptember 10. -

A Toshiba sokoldalú, könnyű és kompakt Satellite és Satellite Pro NB10-es laptopjait. A Windows 8 teljes funkcionalitásával rendelkező eszközök a választható érintőképernyővel költséghatékony megoldást jelentenek diákok és oktatási intézmények számára is.

Tovább

Bluetooth billentyűzet – akár a zsebedben is elfér [Videó]

2013. július 3. -

Hiába a hordozható eszközök széles tárháza azok számára, akik szeretik a jól bevált „pötyögetést”. A hordozható billentyűzetek általában plusz terhet jelentenek a cipelésnél. De van most erre egy praktikus megoldás, amely a Kickstarteren gyűjti a támogatókat.

 

Tovább

Hat új minőségi hazai app a Windows 8 Áruházban

2013. július 2. -

A Microsoft támogatja a hazai fejlesztőket, hogy minőségi alkalmazások kerüljenek a piactérre. Ennek egyik eleme a „No Time To w8” névre keresztelt alkalmazás pályázat. A hat kategóriában (játék, oktatás, üzlet, egészség, szórakozás, egyéb) meghirdetett pályázatra 31 alkalmazással pályáztak a fejlesztők, ebből kellett az ismert hazai szakemberekből álló zsűrinek a legjobb hatot kiválasztani.   

Tovább