Szűrés

A(z) együttműködés kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG és a Meridian Audio együtt dolgozik a magas minőségű hangzási élményért

2017. december 23. -

Az LG Electronics (LG) és a Meridian Audio bejelentette, hogy partnerségre lépnek, mellyel céljuk, hogy még több vásárló számára biztosítsanak magas minőségű hangzási élményt szerte a világon.

Tovább

Új együttműködést hozott létre a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung

2017. augusztus 29. -

Új együttműködést jelentett be a 20th Century Fox, a Panasonic Corporation és a Samsung Electronics, amelynek keretében egy nyílt, jogdíjmentes, dinamikus metaadat platformot hoznak létre a High Dynamic Range (HDR) technológia számára, az ehhez kapcsolódó tanúsítvánnyal és logóval, valamint az átmenetinek szánt HDR10+ elnevezéssel. 

Tovább

Nokia okostelefonok ZEISS optikával

2017. július 6. -

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban. A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

Tovább

A DIGI és a Discovery Networks kibővíti együttműködését

2017. január 2. -

A DIGI és a Discovery Networks megállapodott együttműködésük kibővítéséről: a DIGI az Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD csatornák mellett a Discovery Channel és TLC csatornákat is kínálja ügyfeleinek. A DIGI előfizetői élvezhetik az Eurosport 1 és Eurosport 2 exkluzív sportközvetítéseit és a Discovery Channel és a TLC minőségi tényszerű szórakoztató tartalmait.

Tovább