Szűrés

A(z) esport kulcsszót tartalmazó cikkek

A Mousesports Razert használ

2019. július 24. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és a Mousesports, Németország legsikeresebb esport csapata új stratégiai partnerséget jelentett be. A kollaboráció során a világ vezető esport nevei közül e kettő fog együttműködni, hogy új magasságokba repítse a regionális és globális esport szcénát.

Tovább

A Team Razer és az Evil Geniuses viharként söpör végig a világon

2019. május 22. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette új partnerségi megállapodását az Evil Geniuses-szel (EG), amely a világ egyik legrégebbi, világszerte széles rajongói bázissal rendelkező, profi esport csapata.

Tovább

Megújult Dell és Alienware termékportfólió

2018. április 15. -

Az Alienware és a Dell hat új, nagy teljesítményű, Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező, számítógépes játékra fejlesztett laptopot jelentett be. 

Tovább

Honnan indul az esportoló?

2018. március 21. -

A fiatalabb generációk életében régóta közkedvelt videójátékok már nem csak kikapcsolódást vagy hobbit jelentenek. Az esportok népszerűbbek mint valaha: világszerte több százmillióan játszanak és Magyarországon is több százezres felhasználóbázisa van egy-egy játéknak. Vannak, akik számára pedig kifejezetten kifizetődő a játék. A profik nagy pénzeket, gyakran dollármilliókat szakítanak a streamelésből és a versenyekből, amelyekre egyébként nem kisebb intenzitással készülnek, mint például a focisták egy BL-re.

Tovább