Szűrés

A(z) kütyü kulcsszót tartalmazó cikkek

Kisállat nyomkövető segít a gazdiknak szilveszterkor

2019. december 30. -

A szilveszter évről-évre kritikus időszak a kutyák, macskák és gazdáik számára is.  Tavaly több mint ezer kutya ijedt meg annyira a szilveszteri petárdázástól, hogy elszökött otthonról, a Szilveszteri Állatmentő Ügyelethez érkezett bejelentések szerint. A kétségbeesett gazdik ilyenkor a környéket járják, hirdetéseket helyeznek ki fákra, villanyoszlopokra, a Facebookon tesznek közzé felhívásokat a kedvenceiket keresve. Az állatok eltűnése, vagy ami még rosszabb, esetleges elvesztése, nagy szomorúságot okoz az őket szerető családoknak. 

Tovább

Elegáns búvárórák férfiaknak

2019. december 16. -

A Mido az 1930-as évek óta ismert a kimagasló teljesítményű, vízálló karóráiról. A svájci órakészítő cég egyik legrégebbi kollekciója, az Ocean Star idén ünnepli 75. éves évfordulóját, ezért az óramárka két speciális kiadással tiszteleg a neves modellcsalád előtt. 

Tovább

A Freebuds 3 a világ első aktív zajszűrős headset-je

2019. november 16. -

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Freebuds 3 vezetéknélküli sztereó fülhallgatót. A vállalat új audió stratégiájának részeként a Kirin A1 chippel felszerelt készülék a prémium piacot célozza meg. A Freebuds 3 stúdióminőségű hangzásvilágot biztosít a felhasználók számára, és hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat telefonhívás közben is, az aktív zajszűrőnek köszönhetően pedig akár a tömött metrón, vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán lehet zenét hallgatni vele.

Tovább

Minden eddiginél pontosabb vércukormérő magyar fejlesztőktől

2019. november 13. -

Minden eddiginél pontosabb, telemedicinás rendszerrel teljesen kompatibilis vércukormérő készüléket dobott piacra a 100 százalékban magyar, családi tulajdonban lévő 77 Elektronika Kft. Az eNapló telemedicinás felületen a beteg vagy kezelőorvosa beállíthatja, hogy mikor esedékes a következő mérés, melyre az új vércukormérő-rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ösztönözve ezáltal használóját a betegség kontrollálására. Az új okoskészülékhez közel 20 ezer cukorbeteg most térítésmentesen juthat hozzá egy csereprogram keretében. 

Tovább