Szűrés

A(z) robotporszívó kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG wifis robotporszívója ijesztette el a betörőt

2018. június 5. -

Az otthonok biztonsága világszerte egyre nagyobb jelentőséggel bír a vásárlók számára. Egyre többen fektetnek be olyan rendszerekbe, amelyekkel biztonságban tudhatják lakásaikat még akkor is, amikor nem tartózkodnak otthon. Az LG egyik készüléke már ezen a területen is hasznos megoldásokat kínál: a wifis HOM-BOT robotporszívó nemrégiben sikeresen elijesztett egy betörőt az izraeli Holon városában, miközben értesítette a lakás tulajdonosát a rablási kísérletről.

Tovább

Az LG-é a legokosabb robotporszívó

2017. szeptember 22. -

Az LG Electronics (LG) tizenhat évvel ezelőtt a világ egyik első robot készülékével forradalmasította a porszívóipart. A cég idén mutatta be HOM-BOT Turbo+ robotporszívóját, mely e másfél évtized minden mérnöki tudását és tapasztalatát magában hordozza. 

Tovább

Önálló munkavégzés? - A te porszívód mire képes?

2016. október 24. -

Lemorzsáztuk a szőnyeget? Felporszívozzuk! Macskaszőrös lett a kanapé? Kiporszívózzuk! Manapság a legnagyobb természetességgel nyúlunk a porszívó után, ha takarításról van szó. 

Tovább

Mérgező por a lakásban — ezért jó választás a robotporszívó

2016. április 5. -

Mérgező porral telíthetik a lakás levegőjét a porszívók, viszont robotporszívó használatával elkerülhetjük ezt a veszélyt — egyebek mellett ezt mutatta ki a Levegő Munkacsoport (LM) vizsgálata. Az LM a teszt során egyes hagyományos porszívók és porszívó robotok ultrafinomrészecske-kibocsátását vizsgálta, mindennapos használatban lévő eszközöket tesztelve. 

Tovább