Szűrés

A(z) zene kulcsszót tartalmazó cikkek

Kompakt, jó hangélményt nyújtó zenelejátszó a Panasnic műhelyéből

2016. szeptember 8. -

A Panasonic bemutatta a legújabb SC-UX100/102 zenelejátszó rendszerét. A MAX Juke App és a DJ Jukebox alkalmazás segítségével az Androidos okostelefonok felhasználói könnyen elkészíthetik közös lejátszási listájukat

Tovább

A Technics piacra dobja a Grand Class SL-1200G közvetlen hajtású lemezjátszót

2016. szeptember 2. -

A Technics a mai napon bejelentette, hogy Grand Class SL-1200G névre keresztelt közvetlen hajtású lemezjátszója piacra kerül. A lemezjátszó az 50. évfordulóra készült, limitált kiadású Grand Class SL-1200GAE modell számos tulajdonságát megörökölte..

Tovább

Dübörög a fesztiválszezon: egyre többen adják-veszik belépőjüket online piactéren

2016. július 12. -

Júliusban gőzerővel beindult a fesztiválszezon: a Balaton Sound épphogy véget ért, lement már a VOLT és a Fishing on Orfü, az EFOTT pedig mindjárt indul. Sok fesztiválozó problémáját oldhatja meg a Tickething online szolgáltatása, a közelmúltban indult webes piactéren bárki biztonságos keretek között adhatja el feleslegessé vált jegyét, illetve vásárolhat belépőt magánszemélyektől.

Tovább

Kevesebb vezeték, még több inspiráció

2016. július 5. -

A zene a lételemed? Hallgatod úton a munkahelyedre, suliba menet, edzés közben, otthon és akkor is, ha épp nem csinálsz semmit? Az új, vezetéknélküli BeoPlay H5 fülhallgató kiválóan alkalmazkodik minden helyzethez, és megadja számodra a határtalan és magával ragadó Bang & Olufsen zeneélményt bárhol, bármikor. Kötöttségek nélkül.

Kulcsszavak: zene, fülhallgató,
Tovább