Szűrés

A(z) T-Systems kulcsszót tartalmazó cikkek

Campus Network szolgáltatás a Magyar Telekomtól

2021. május 25. -

Magyarországon először privát (nem nyilvános) mobilhálózatot kínál ügyfelei számára a Magyar Telekom kereskedelmi szolgáltatásként. A megrendelők egyedi, helyi igényei alapján kiépített hálózat a nyilvános mobil hálózatoknál még megbízhatóbb, és magasabb minőségű szolgáltatások biztosíthatók rajta. A privát mobilhálózatok megjelenése jelentősen felgyorsíthatja az ipar 4.0 megoldások terjedését, de irodai és egyetemi campus-ok számára is régóta várt szolgáltatás. A privát hálózatok kiépítését és az erre épülő megoldásokat a T-Systems Magyarország kínálja.

Tovább

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

2020. április 28. -

A járványhelyzetben eltöltött másfél hónapban Magyarországon a digitális összefogás számtalan példáját láthatjuk családi, munkahelyi, baráti közösségekben, generációk között vagy éppen az önkéntesség területén. Azért, hogy ez az együttműködés tovább folytatódhasson, a Telekom új ajánlatokkal és kedvezményekkel segít.

Tovább

Hatékonyabb távoktatás és távmunka

2020. április 16. -

Az IBM közel 400 önkéntese, valamint a T-Systems biztosít szakmai támogatást a hazai iskoláknak a Cisco által ingyenesen felajánlott Webex videó- és online konferencia szolgáltatásának bevezetésére. A program kezdetben szakgimnáziumok bevonásával indul, de a későbbiekben más oktatási intézmények számára is nyitott lesz: diákok és tanárok ezrei számára szeretnék biztosítani a hatékonyabb és interaktív táv-órák megtartásának feltételeit. 

Tovább

Új Magenta 1 Nonprofit ajánlat a Telekomtól

2019. március 28. -

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát. A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal a Telekom a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. Az ajánlatra pályázni szükséges, a nyertes szervezetek 2019. május 6-tól egy évig vehetik igénybe az ajánlatban foglalt szolgáltatásokat.

Tovább