Szűrés

A(z) pályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Elindult Az Év Honlapja 2023 Pályázat!

2023. augusztus 15. -

Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól! Ne feledd augusztusban 20% Early Bird kedvezménnyel pályázhatsz!.

Tovább

Már lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

2022. december 20. -

Ismét lehet pályázni a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra. A korábbiakhoz hasonlóan szintén három – Kis- és középvállalkozások digitalizációja, FinTech és Fenntartható energia – kategóriában várja a pályamunkákat a zsűri. A pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy ösztönzze és felkarolja azon innovátorokat, akik digitális fejlesztésekkel kínálnak megoldást a társadalom és a gazdaság legégetőbb problémáira. A pályázatra magánszemélyek, startupok, non profit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek 2022. december 19. és 2023. február 17. között, a Vodafone Digitális Díj pályázati felületén keresztül.

Tovább

Legó- és videókészítő pályázat gyerekeknek és fiataloknak

2022. december 19. -

2023-ban 20. alkalommal rendezik meg az Európai Unió tagállamaiban, így hazánkban is a Biztonságos Internet Napot (SID). A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint az európai Safer Internet Program (SIP) konzorciumvezetője, két pályázatot is kiírt az eseményhez kapcsolódva gyerekeknek. 

Tovább

Különleges telefontok segíti a fecskék védelmét

2021. november 15. -

Minden várakozást felülmúlva, összesen 634 alkotást neveztek a Telenor, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Cellect Hungary közös pályázatára, amely a fecskék fészkeinek megóvására fókuszált. A grafikai munkák az ország minden tájáról érkeztek, a grafikus művészektől kezdve az óvodásokig sokakat megmozgatott a kiírás. A díjnyertes fecskerajz 100%-ban lebomló, környezetbarát telefontokon köszön majd vissza, ezzel is hirdetve a faj védelmét. Az eladásokból 500 forint pedig az MME madárvédelmi programját támogatja.

Tovább