Szűrés

A(z) App Store kulcsszót tartalmazó cikkek

5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le a demencia kutatásra szánt appot

2016. május 10. -

A Telekom hazánkban május 5-én bemutatott, nemzetközi összefogással megvalósult jótékony célú mobiljátékát, A tenger hősét 5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le. Az alkalmazás 40 országban bekerült a TOP20 alkalmazás közé az App Store-ban és a Google Play áruházban, többségükben a legjobb ingyenes játék címet is elnyerte.

Tovább

Szívhang applikáció: Az anyai szívhangot a technológia a csecsemők kiságyába hozza

2016. május 9. -

A Shared Heartbeats elnevezésű appal az újszülöttek újra hallhatják édesanyjuk szívdobogását. A világ legtermészetesebb kapcsolatát a technológia fűzi szorosabbra a Magyar Telekom és az Isobar Budapest közös projektjében.

Tovább

Nők mindennapi szerepben a Telenor új emoji készletében

2016. március 9. -

A Telenor a Nemzetközi Nőnap alkalmából a sztereotípiák, első sorban a női sztereotípiák legyőzésére hívja fel a figyelmet, amihez egy különleges mobiltechnológiai megoldást hív segítségül. A fejlesztés könnyen az okostelefon-használók mindennapjai részévé válhat.

Tovább

256 személyes információt gyűjtő appot iktat ki az Apple

2015. október 20. -

Számos olyan applikációra bukkantak az App Store-ben, melyek a felhasználók személyes adatait gyűjtik. Mindez nem csupán jogilag vet fel aggályokat, hanem az Apple biztonsági irányleveivel is szembemegy. 

Tovább