Szűrés

A(z) BlackBerry 10 kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a BlackBerry Leap [Videó]

2015. március 3. -

A kanadai gyártó a Mobile World Congressre szervezett eseményén rántotta le a leplet legújabb BlackBerry 10 rendszerű mobiljáról, mely nem kapott fizikai QWERTY gombsort, vagyis a teljes érintőkijelzővel operáló telefonok táborát erősíti. A középkategóriás Leap a fejlődő piacokon igen sikeressé vált BlackBerry Z3 kívül-belül felturbózott változatának tekinthető.

Tovább

Előrendelhető Amerikában a kamerákat nélkülöző BlackBerry Classic

2015. február 27. -

Az amerikai Verizon szolgáltatónál előrendelhető a BlackBerry Classic speciális kiadása, amely sem előlapi, sem hátlapi kamerát nem kapott. Az újdonság ideális céges mobil azok számára, akik nem használhatnak fénylesővel felszerelt készüléket munkahelyük biztonsági előírásai miatt.

Tovább

Az MWC-n debütál a BlackBerry Leap

2015. február 24. -

A Mobile World Congress során megtudhatjuk, milyen terveket szövöget a kanadai gyártó az elkövetkezendő egy évre, s lehullhat a lepel a legújabb BlackBerry 10 alapú mobilról is, mely Rio kódnéven vált ismertté a szaksajtóban, és a friss hírek szerint Leap néven kerül az üzletek polcaira.

Tovább

Közeleg a hivatalos BlackBerry OS 10.3.1 update

2015. február 10. -

Már csak néhány napot kell várni a BlackBerry OS hivatalos frissítésére, ami 10.3.1-re pörgeti fel a rendszer verziószámát. A február közepén elstartoló update a BlackBerry Z10, Q10, Q5, Z3, Z30 és Passport modellekre is világszerte elérhető lesz.

Tovább