Szűrés

A(z) Blu Products kulcsszót tartalmazó cikkek

Blu Life Pure XL – autofókuszos előlapi kamerával

2014. május 6. -

A Blu Products legújabb csúcsmodellje előlapi kamerájával tűnik ki az okostelefonok tömegéből. A Blu Life Pure XL névre hallgató készülék konkrétan a világ első mobilja, amelynek frontoldalán autofókuszos egység kukucskál, így minden eddiginél jobb szelfiket lőhetünk a segítségével.

Tovább

Windows Phone mobil a BLU műhelyéből?

2014. április 29. -

Úgy tűnik, a kedvező árú androidos mobiljairól ismert BLU Products hamarosan a Microsoft mobil platformján is szerencsét próbál. Egyértelműen erre utal az a fotó, amit a gyártó osztott meg követőivel a hivatalos Facebook oldalán.

Tovább

BLU VIVO 4.8 HD – fiatalos négymagos

2014. január 27. -

A BLU Products egy újabb középkategóriás okostelefonnal rukkolt elő, ami élénk színei miatt a kifejezetten a fiatalok számára lehet vonzó ajánlat, de kiemelkedő ár/érték aránya miatt szélesebb körben is szert tehet némi népszerűségre.

Tovább

BLU Life Pure – 5 hüvelykes Full HD kijelzővel

2013. december 24. -

A kiemelkedő ár/érték arányú készülékeiről ismert BLU bemutatta legújabb csúcsmobilját, az 5 colos Full HD kijelzővel, 13 megapixeles kamerával és négymagos processzorral szerelt Life Pure-t, amely cirka 76 ezer forintos kezdőárral lesz elérhető az üzletekben.

Tovább