Szűrés

A(z) Direct One kulcsszót tartalmazó cikkek

A Direct Now app saját streamingtartalmai vonzzák leginkább az új nézőket

2023. június 13. -

A streamingszolgáltatások aranykorukat élik, nincs ez másként a Direct One applikációja esetén sem: a Direct Now felhasználóinak száma csak az elmúlt 1 évben közel harmadával nőtt, és saját gyártású műsorai az app legnépszerűbb tartalmai közé tartoznak. 

Tovább

Streameld élőben a Direct One sportközvetítéseit!

2023. március 21. -

Sportosan indul a tavasz a Direct One-nál: igazi újdonsággal lepi meg előfizetőit a streaming- és tartalomszolgáltató. A március elején indult sporthub mindent összegyűjt egy helyre, amire egy sportrajongónak szüksége van. Így nemcsak a közelgő mérkőzések és futamok időpontjáról értesülhetünk, és a csapatok és játékosok fontos háttérinformációihoz férhetünk hozzá, de az NB1-es és Premier League meccsek, valamint a Forma-1-es futamok élő közvetítéseit is nézhetjük – mindezt egyetlen gombnyomással. 

Tovább

Erre az ajánlatra még a sorozatok főszereplői is felkapják a fejüket

2022. november 9. -

Mindössze egy fél mozijegy áráért egy teljes hónapig nézhetnek sorozatokat, filmeket, híreket, sportműsorokat és egyéb műsorokat a Direct One kínálatából azok, akik most csatlakoznak az előfizetőik népes táborához! A Direct One legfelkapottabb sorozatainak szereplői is rohannak, hogy ki tudják használni ezt a lehetőséget – legalábbis a vicces új szinkronnal készült tévészpot szerint. Ha valaki tudni szeretné mit is kiabál valójában Emma Thompson, nincs más dolga most, mint Direct One előfizetővé válni.

Kulcsszavak: Direct One
Tovább

Egyre többen tévézünk otthonunkon kívül

2022. augusztus 4. -

Hűsítő csobbanás a strandon, utána napozás a parton vagy pihenés az árnyékban – nincs is jobb kikapcsolódás ilyenkor, mint kedvenc filmjeinket, sorozatainkat követni, hiszen ezt ma már bárhol, bármikor megtehetjük. 

Tovább