Szűrés

A(z) Galaxy Note kulcsszót tartalmazó cikkek

Glap Mobil játék kontroller

2020. február 10. -

A magyarországi Samsung Experience Store-okban is elérhető a Glap Mobil, a mobileszközökre optimalizált kontroller. A játékvezérlő segítségével a gamerek a legnagyobb játékokat a lakás bármelyik pontjára, a szabadba, vagy akár hosszabb utakra is magukkal vihetik. A felhasználók egyetlen töltéssel akár 10 órán át játszhatnak a vezérlővel, így teljesen beleélhetik magukat az akcióba.

Tovább

UHD kijelzőt kaphat a Galaxy Note 5

2015. április 13. -

A legfrissebb híresztelések szerint a Samsung készülőben lévő phabletje, a Galaxy Note 5 UHD kijelzővel kerülhet forgalomba. Ha minden igaz, idén gördül ki a gyártósorról az új mobil.

Tovább

4K kijelzős mobilon dolgozik a Samsung?

2015. január 20. -

Pletykák kaptak szárnyra, miszerint a dél-koreai Samsung egy 4K kijelzős mobilon munkálkodik. Ha ez igaz, kérdéses, hogy milyen készülékről van szó, ugyanis az S6 kapcsán még csak a 2K, illetve a QHD megjelenítőt emlegetik.

Tovább

Láthatáron a Galaxy Note 4

2014. április 8. -

Kiszivárgott néhány adat a Samsung készülőfélben lévő Galaxy Note 4 modelljéről, amely, ha minden igaz, ütősebb kijelzővel érkezik majd, mint a nemrég megjelent Galaxy S5, és elődjéhez képest is jelentős fejlődés tapasztalható.

Tovább