Szűrés

A(z) Sony Ericsson kulcsszót tartalmazó cikkek

Nem kapnak Jelly Beant a tavalyi Xperia készülékek

2012. július 30. -

A Sony elárulta hivatalos Facebook oldalán, hogy 2011-ben kiadott okostelefonjai már nem fognak részesülni a legújabb Android rendszerből.

Tovább

Sony: Április közepén érkezik a tavalyi Xperiák Android 4.0 frissítése

2012. április 2. -

A Sony örömmel adta hírül a hétvégén, hogy április közepén elérhető lesz néhány 2011-ben bemutatott modelljére az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés. Először az Xperia Arc S, Xperia Neo V és Xperia Ray készülékek részesülnek az update-ben.

Tovább

Windows Phone mobilokkal készül a Sony?

2012. március 6. -

A legfrissebb pletykák szerint a Windows Phone platform felé kacsintgat a Sony. A gyártó még „Sony Ericsson-os” időszakában úgy nyilatkozott, hogy nem szándékozik nagy ívben elkerülni a WP rendszert, csak kivárja, hogy miként alakul a platform sorsa.

Tovább

A Sony bemutatta az Xperia P és Xperia U okostelefonokat

2012. február 27. -

A Sony Mobile Communications bemutatta az Xperia NXT sorozat legújabb modelljeit – a Sony okostelefonjainak új generációját, az Xperia P-t és Xperia U-t. Emellett az Xperia S – a HD okostelefon –, is hamarosan a boltokba kerül világszerte. Az első darabok a barcelonai Sony Style store-ban lesznek elérhetőek a Mobile World Congress alatt. Az Xperia P és Xperia U modellek várhatóan a második negyedévtől kerülnek a boltokba.

Tovább