Szűrés

A(z) Studio F. A. Porsche kulcsszót tartalmazó cikkek

Az AOC bemutatja a Studio F. A. Porsche tervezésében készült új képernyőjét

2020. július 23. -

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

Tovább

Az életerős dizájn és a prémium képernyő-technológia találkozása

2019. november 8. -

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

Tovább

A kiemelkedő stílus és a prémium képernyő-technológia házassága

2019. április 10. -

A “Tervezte: Studio F. A. Porsche” a kifinomult és aprólékosan kidolgozott formatervezés szinonimája az egész világon. 

Tovább

Az AOC és a Studio F. A. Porsche által tervezett monitor elnyerte a COMPUTEX 2017 d&i díjat

2017. június 9. -

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat. A nemrégiben bemutatott 24 hüvelykes PDS241 és 27 hüvelykes PDS271 monitorok a Studio F. A. közreműködésével kerültek megtervezésre.

Tovább