Szűrés

A(z) Ultra HD Blu-ray kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagy kontraszt, élénk színek és egyenletes mozgásmegjelenítés jellemzi az új Ultra HD Blu-ray lejátszókat

2017. január 6. -

A Panasonic bejelentette három új Ultra HD Blu-ray lejátszója, a DMP-UB400, az UB310 és az UB300 érkezését. Az Ultra HD Blu-ray a legújabb generációs szabvány, amely egyszerre képes kiváló minőségű 4K képfelbontásra, és ugyanakkor a BT.2020 standardokat is támogatja. Ez a tulajdonság lényegesen szélesebb színskálát és gazdagabb, élénkebb megjelenítést eredményez, valamint biztosítja, hogy a Blu-ray lejátszók használhatók legyenek olyan jövőbeni újítások esetén is, mint például a 8K megtekintés.

Tovább

Új Ultra HD Blu-ray-lejátszó a Panasonictól

2016. szeptember 5. -

A Panasonic bemutatta az új DMP-UB700 Ultra HD Blu-ray-lejátszóját. Az eszköz a 4K felbontás mellett a nagy dinamikatartományú felvételek (HDR) lejátszását is támogatja. 

Tovább

Premium minősítést kapott a Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray lejátszója

2016. május 7. -

A Samsung Electronics bejelentette, hogy az UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray lejátszója elnyerte az UHD Alliance (UHDA) „UHD Premium” minősítését. Ezzel a Samsung UHD-kínálatának részét képező UBD-K8500 is csatlakozott a 2016-os Samsung SUHD TV-sorozathoz, amely már ugyancsak rendelkezik az UHDA Premium minősítéssel.

Tovább

CES 2016: bemutatkozott a világon első, keret nélküli, ívelt kialakítású SUHD TV

2016. január 9. -

A Samsung a CES-en mutatta be 2016-os SUHD TV kollekcióját. A nanokristály kijelzővel felszerelt új készülékek a legélethűbb képminőséget, szemet gyönyörködtető dizájnt, átgondolt felhasználói élményt és a tartalmakhoz való még könnyebb hozzáférést kínálnak. Az új készülékekkel a gyártó a globális piacon betöltött vezető szerepének megszilárdítását tűzte ki célul, egy újabb évtizedre.

Tovább