Szűrés

A(z) Valentin nap kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyre népszerűbbek a randizás nem hagyományos formái

2023. február 14. -

A szerelmespárok mintegy kétharmada már unja a hagyományos Valentin-napi randevúkat és inkább a közös időtöltés kreatív vagy aktív formáját preferálnák a Huawei megbízásából Valentin-nap alkalmából készített nemzetközi felmérés szerint. A randizás új formáival a megkérdezettek célja, hogy maradandó közös élményekkel fűzzék szorosabbra a kapcsolatukat. A válaszadók 84 százaléka már idén új közös tevékenységeket próbálna ki párjával, például új készséget sajátítana el, új hobbiba kezdene vagy sportolna. 

Tovább

A Viber új, párkapcsolati tematikájú funkciókkal bővül

2022. február 14. -

A Rakuten Viber elindítja új, Valentin-napi kampányát interaktív, párkapcsolati tematikájú funkciókat kínálva felhasználóinak. Az ünnepi újítások között mókás AR lencsék, matricacsomagok, egy boldogságtippeket és kapcsolati kvízt kínáló, valamint egy szókincs-tanuló chatbot is szerepel, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy több mint 30 nyelven tanulják meg azt mondani, hogy szeretlek. 

Tovább

Honor ajándékok Valentin-napra

2019. február 14. -

A Valentin-nap egy olyan különleges ünnep az évben, amikor kifejezhetjük szeretteink iránti törődésünket, akár egy olyannal ajándékkal, ami megmutatja mennyire fontosak is nekünk. Egy ajándék, ami összeköt és ami segít megragadni a közös pillanatokat. Mi sem egyszerűbb: egy telefon, a szerelem színébe, pirosba öltöztetve.

Tovább

Valentin-napi ajándék a Vodafone-tól

2019. február 13. -

A Vodafone-nak hála idén Valentin napkor nem csak a szeretet korlátlan. A szolgáltató február 14. és 17. között a hívásoknak sem szab határt: minden aktív lakossági, hang alapú előfizetéssel rendelkező, havi díjas és feltöltőkártyás Vodafone ügyfél díjmentesen telefonálhat a szerelmesek ünnepén és az azt követő hétvégén.

Tovább