Szűrés

A(z) Windows Phone 8 Apollo kulcsszót tartalmazó cikkek

Már dominánsabb a WP8.1, mint a WP8

2014. október 28. -

Az év közepén kiadott a Windows Phone 8.1 már nagyobb részesedéssel bír a piacon, mint elődje, a Windows Phone 8. A friss rendszerverzió jelenléte majdnem eléri az 50%-ot a platformon belül, vagyis szinte minden második WP mobilon – amelyek zöme egyébként Nokia – azt használjuk világszerte.

Tovább

Memóriakártyáról telepíthető alkalmazások WP8 alatt

2012. december 17. -

A Windows Phone Store-ból közvetlenül letölthetjük a számítógépünkre a WP8 alkalmazások XAP telepítő fájljait, melyeket a memóriakártyánkra másolva bármikor kényelmesen, élő WiFi és mobilnet kapcsolat nélkül is feltelepíthetünk az okostelefonunkra.

Tovább

Piacon a Samsung ATIV S

2012. december 11. -

Az osztrák T-Mobile kínálatában már tegnap óta megtalálható a Samsung Windows Phone 8 rendszerű csúcsmodellje, ami felettébb meglepő, hiszen az utóbbi időben sorban érkeztek a hírek, melyek szerint 2013 elejére csúszik a készülék piaci premierje.

Tovább

Lumia 620 - Alacsony ár és Windows Phone 8

2012. december 5. -

A Nokia bemutatta legolcsóbb Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékét. A zászlóshajónak számító Nokia Lumia 920 és a középkategóriás Nokia Lumia 820 készülékek mellé most érkező Nokia Lumia 620 okostelefon fiatalos vonzerejéről többek között az új dizájn gondoskodik.

Tovább