Szűrés

A(z) Zyxel Networks kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezik a Zyxel új, első G.hn wave 2 hálózati adaptere

2021. december 21. -

A Zyxel PLA6457 hálózati adaptere segít az otthoni felhasználóknak, hogy kihasználják a legújabb hálózati szabvány előnyeit a megnövelt adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Tovább

A Zyxel megkapta a sérülékenységi listáért felelős hatóság engedélyét

2021. szeptember 2. -

A Zyxel, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások gyártója ma bejelentette, hogy megkapta a sérülékenységi listáért felelős hatóság (CNA) engedélyét, csatlakozva a CVE Program által elismert szállítók elit csoportjához, tovább erősítve ezzel a biztonsági jelentési folyamatokat.

Kulcsszavak: ZyXEL, Zyxel Networks
Tovább

Távolról is biztonságban

2021. július 29. -

A Zyxel Networks bejelentette új, Secure WiFi szolgáltatását, amely teljeskörű védelmet nyújt a távoli vezeték nélküli hozzáférési pontoknak, amivel a felhasználók még rugalmasabban és könnyebben férhetnek hozzá a hálózati kapcsolathoz.

Tovább

A Zyxel Networks két új 5G mobil jelismétlőt vezetett be

2021. június 21. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója, bemutatta két új 5G NR kereskedelmi mobil jelismétlő eszközét. A MagicOffice és a MultiSite az épületeken, telephelyeken és irodákon belüli olyan lefedettség problémákat képes kezelni, mint például a megszakadó hívások, a lassú adatsebesség vagy a gyenge vétel.

Tovább