Szűrés

A(z) felhasználói élmény kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung és a Microsoft tovább bővíti együttműködését

2019. augusztus 9. -

A Samsung bejelentette a Microsofttal kötött hosszú távú, stratégiai együttműködésének megújítását, amellyel tovább javítja az eszközök, alkalmazások és szolgáltatások közötti folytonosságot és kiemelkedő felhasználói élményt biztosít. A partneri megállapodás részeként az új Galaxy Note10 okostelefonon már elérhetők lesznek a Microsoft egyedi megoldásai. A felhasználók könnyedén és folyamatosan végezhetik a munkájukat a telefonjukról és a számítógépükről egyaránt.

Tovább

A Samsung megelőzte az Apple-t az amerikai elégedettségi listán

2014. december 31. -

Amikor a fogyasztók elégedettségéről van szó, a nagyvállalatok folyton versengenek, hogy ők nyerjék el a felhasználók kegyeit. A dél-koreai techóriás, Samsung és a cupertinói Apple sem tesz másképp. Idén úgy tűnik, nem a harapott alma kerekedett felül.

Tovább

Magyarországon is debütált az LG G2 és a G Pad 8.3

2013. október 19. -

A hét folyamán hazánkban is bemutatkoztak az LG legújabb nagyágyúi, a G2 okostelefon és a G Pad 8.3 táblagép. Az androidos eszközök legnagyobb érdekessége, hogy a gyártó „Learning from You” nevű, felhasználó-központú tervezési filozófiája alapján készültek, így számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a könnyebb és kényelmesebb használatot szolgálják.

Tovább

A felhasználói élmény definíciója az LG nyelvén

2013. május 29. -

A felhasználói élmény (UX - User Experience) fokozása, vagy éppen növelése előszeretettel hangoztatott, vásárló csalogató hívó szó. De mit is jelent pontosan, hogyan lehetne definiálni? Egzakt és általánosan elfogadott definíció nem létezik, ami egy mondatba sűrítené az UX összetett jelentését, de az LG segítségünkre lehet a kifejezés értelmezésében, ugyanis saját termékein keresztül próbálja azt leírni friss közleményében.

Tovább