Szűrés

A(z) fotópályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Képes vagy rá! – Eredményt hirdettek a MediaMarkt fotópályázatán

2024. február 12. -

Ünnepélyes díjátadó keretein belül kihirdették a MediaMartk 8. alkalommal megrendezett fotópályázatának nyerteseit, és megnyitották a legjobb fotókból készült kiállítást a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban. A neves fotóművészekből álló zsűri több mint 10 000 pályázat közül választotta ki a legjobbakat.

Tovább

Nyolcadik alkalommal jön a MediaMarkt fotópályázata

2023. október 18. -

Immáron 8. alkalommal szervez országos fotópályázatot a MediaMarkt. A versenyre ezúttal is 5 kategóriában lehet majd nevezni, amelyek közül négy előre meghatározott, az ötödik pedig a közönség által választott téma lesz. A nevezési időszak november 6-án kezdődik és egészen december végéig tart. Az értékes nyeremények mellett elismerésként a legjobb pályamunkákból a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban rendeznek kiállítást.

Tovább

Átadták a Varázslatos Hortobágy fotópályázat díjait

2023. július 4. -

Átadták a Varázslatos Magyarország és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság közös szervezésében megvalósult Varázslatos Hortobágy fotópályázat, illetve az Igazgatóság 50 év a mi szemünkkel pályázatának díjait, valamint megnyitották a pályamunkákból rendezett természetfotó kiállítást 2023. június 29-én, a debreceni Kölcsey Központ Bényi Galériájában.

Tovább

Átadták a 2022-es természetfotós pályázat nagydíját

2023. április 5. -

A Varázslatos Magyarország 14 éves történetében egyik legnívósabb helyszínén adták át a VM által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díjat, A magyar természetfotó nagydíját. A Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében április 4-én összegyűlt a magyar természetfotózás és természetvédelem színe-java, fotósok, a nemzeti parkok természetvédelmi szakemberei és természetszeretők töltötték meg a 300 fős patinás termet.

Tovább