Szűrés

A(z) mobileszközök kulcsszót tartalmazó cikkek

Örülhetnek a Galaxy eszközök tulajdonosai

2021. február 26. -

A vállalat kiterjeszti biztonsági programját, így a Galaxy készülékek megjelenésük után legalább négy évig rendszeres biztonsági frissítéseket kapnak. A havi vagy negyedéves rendszerességgel*  érkező kiterjesztett támogatással a Samsung felhasználók személyes adatai tovább maradhatnak biztonságban. A frissítések a 2019 óta megjelent Galaxy Z, S, Note, A, M, XCover és Tab szériás készülékekre érhetők el.

Tovább

Mobilapplikációs trendek a jövőben

2020. augusztus 24. -

A modern kor technológiai fejlődésének köszönhetően mára már eljutottunk egy olyan szintre, hogy évente több, mint 1 milliárd mobil alkalmazás letöltés generálódik, amely mutatja, hogy a mobil app fejlesztés egy innovatív és aktívan növekvő szektor. Az ételrendelő vagy koncertjegy rendelő applikációkon túl akár online kaszinó alkalmazásokat vagy millió féle játékot tölthetünk le. Nagy mértékben uralják a piacot a Google alkalmazásai, a különböző közösségi média appok és a játékok, de vajon mi várható a jövőben, és milyen trendek mozgathatják a következő évtized mobil applikáció fejlesztési irányait?

Tovább

Ingyenes zenehallgatás a Samsung Galaxy tulajdonosoknak

2020. május 1. -

A Samsung legújabb mobileszközeivel  élmény a zenehallgatás, az akár 4 vagy 2 hónapos ingyenes YouTube Premium szolgáltatással pedig korlátok nélkül élvezhetők a legnagyobb videómegosztó tartalmai.

Tovább

Elindult Magyarországon is a Bolt Food

2020. április 21. -

Európa vezető személyszállító alkalmazása, a Bolt elindította Budapesten is házhozszállító szolgáltatását. A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, minden esetben érintkezésmentesen lehet házhoz rendelni számos ismert étterem ételeit, illetve élelmiszer áruház online rendelt termékeit. 

Tovább