Szűrés

A(z) streaming szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Hisense készülékein is elérhető a Disney+

2022. június 18. -

A világ egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatása mostantól a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

Tovább

A hazai LG televíziókra is megérkezett a Disney+

2022. június 14. -

Mostantól több mint 40 újabb országban érhető el a Disney+ alkalmazás a kompatibilis LG TV-ken, köztük Magyarországon is. A Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és a Star legjobb filmjeit és műsorait forgalmazó streaming platform a 2017-es vagy újabb webOS operációs rendszert futtató készülékekre érkezik. 

Tovább

Végérvényesen beköszöntött a streaming-korszak – itt az új trónkövetelő

2022. június 9. -

A Disney+ hazai indulásának apropóján ismét felmérést készített a nemzetközi videó streaming platformok használatáról a GKID. Ennek eredményei szerint 2022-ben már a felnőtt magyar internetezők 39%-a rendelkezik előfizetéssel vagy hozzáféréssel legalább egy streaming szolgáltató kínálatához. Ez több mint 2 millió fős aktív felhasználói bázist jelent, ami a GKID egy évvel ezelőtti méréséhez képest jelentős, 56%-os bővülés. Az ország piacvezető, kedvenc szolgáltatója továbbra is a Netflix, a magyar felhasználók havi streaming-rezsije átlagosan 4500 Ft. A Disney+ akár 180 ezer felhasználóval is számolhat az indulását követően – derül ki a GKID friss streaming kutatásából.

Tovább

Elképesztő tartalommal érkezik a Disney+

2022. június 8. -

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a Disney+ a magyarországi indulásra. 

Tovább