Szűrés

A(z) videojáték kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR 200 Pro lesz az EWC hivatalos okostelefonja

2024. július 8. -

Az Esports World Cup Foundation ("EWCF") és a HONOR bejelentette, hogy a világ legnagyobb videojátékos fesztiválja, az Esports World Cup ("EWC") fő partnere lesz a mobilgyártó vállalat. Az eseményt idén nyáron a szaúd-arábiai Rijádban rendezik meg. A HONOR 200 Pro lesz az EWC hivatalos okostelefonja, amely a készülék élvonalbeli technológiáját kihasználva olyan népszerű mobiljátékok esport versenyeinek működtetéséhez jarul majd hozzá, mint a Free Fire, a Honor of Kings és a női ML:BB bajnokság. 

Tovább

Így maradhat zavartalan a játékélmény

2023. október 16. -

Számos felmérés bizonyítja, hogy mára minden eddiginél népszerűbbé váltak a videojátékok. Amíg 2020-ban 2,69 milliárd gamer volt a világon, addig ez a szám az idei év végére várhatóan több mint hárommilliárdra emelkedik, a videojáték-ipar értéke pedig 2026-ra várhatóan meghaladja a 323 milliárd eurót. Éppen ezért a számítógépes- és videójátékok szempontjából is rendkívül fontos a berendezések és rendszerek megfelelő védelme, hogy semmi se szakítsa meg a játékot. Az Eaton Magyarország szakértője összegyűjtötte a négy legfontosabb tanácsot, amit érdemes megfogadni a zavartalan játékélmény biztosításáért.

Tovább

A Bridgestone segítségével készül a RIDE 5

2023. augusztus 27. -

A Bridgestone és az olasz játékfejlesztő cég, a Milestone bejelentette közös együttműködését a RIDE videojáték-sorozat legújabb részében, a RIDE 5-ben.

Tovább

Samsung: Minden egy helyen!

2023. július 18. -

A Samsung bemutatja a Gaming ajánlatokat. A videójátékokra és a gaming életstílusra szabott felület a hivatalos Samsung webáruházon keresztül, több mint 30 országban, köztük Magyarországon is elérhető.

Kulcsszavak: Samsung, videojáték
Tovább