Vasúti fémalkatrészektől a fenntartható háznyomtatásig a NEXT 3D konferencián

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 12

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

4 előny, amit céged élvez, ha van rendszergazdája

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 11

A cégek között verseny van, legyen szó bármilyen iparágról. A verseny méretét illetően persze vannak eltérések, de olyan ma már nincs, hogy hátradől egy vállalkozás és jönnek az eredmények. Biztos alapokat kell teremteni, átgondolt, jól működő rendszerben kell dolgozni, minél kevesebb technikai hiba faktorral, és ezek mellett ott van a marketing és a kapcsolatok is. Ezek mind meghatározóak a cégek sikerességét illetően. 

Home office-ban is nagy segítség az új Eaton UPS

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 10

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történő munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelő energiát a zavartalan tevékenységekhez.

A Kia EV3 az LG webOS platformjára épülő infotainment-rendszerrel új szintre emeli az autózás élményét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 8

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

Már formálódik a Jövőálló.Kampusz a Minecraft platformján

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 7

Zajlanak a Samsung által elindított Jövőálló Akadémia kampuszának digitális munkálatai a Minecraft felületén. A program versenyre, játékra, kedvenc gamer influenszereikkel közös gondolkodásra hívja az Alfa és a Z generáció*  tagjait. 

App tippek a HONOR-tól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2024. június 6

Az emelt szintű szobeli érettségik már nagyban zajlanak, alig két hét múlva pedig a középszintűek is elkezdődnek. A diákok számára fontos, hogy koncentráljanak, összeszedjék gondolataikat, és rendezetté tegyék hétköznapjaikat az ideális felkészüléshez. A HONOR által ajánlott alkalmazások pontosan ebben segítenek.

Magyarok írják a videós tartalomgyártás jövőjét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 5

A RECnGO nevét ma már szinte mindenki ismeri, aki minőségi videós anyagok készítésével foglalkozik akár hobbi, akár profi szinten: a magyar startup forradalmi applikációja bármilyen okoseszközt képes egy gombnyomással profi videóstúdióvá változtatni. 

COMPUTEX 2024: „Határokat feszegető versenyzés” versenyautó ihlette DDR5 memóriával, DDR5 CAMM2 memóriával és AI-alkalmazásokkal

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. június 5

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a COMPUTEX 2024 kiállításra az autóversenyek által ihletett „Kingston: Racing Beyond Limits” bemutatóteremmel tér vissza.