A Tab Mini C új szintre emeli az olvasást és a vázlatkészítést

Kütyü Magazin - 2024. január 12.
Cikk csatolmány

A BOOX Tab Mini C egy kivételes E Ink tablet, amely ötvözi a kiváló kompatibilitást, a hordozhatóságot, az olvasási kényelmet és az írási képességet. Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy legyen egy sokoldalú társunk a mindennapokban, amelyre számíthatunk legyen szó munkáról, vagy szabadidőről. Bár a technológia számos lehetőséget kínál, fontos figyelembe venni a hagyományos képernyők lehetséges negatív hatását szemünk egészségére. Ezért is kulcsfontosságúak az E Ink tabletek, amelyek egészségesebb alternatívát kínálnak az olvasásra a szem megerőltetésének csökkentésével.

Tovább

A strapabíró Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5 folyamatos és hatékony munkavégzést kínál

Kütyü Magazin - 2024. január 10.
Cikk csatolmány

A Samsung bemutatja a Galaxy XCover7 okostelefont és a Galaxy Tab Active5 tabletet, az üzleti célokra, valamint rendkívüli kihívást jelentő – sokoldalúságot, optimalizálást és biztonságot igénylő – terepmunkákhoz tervezett új eszközeit. A két készülék katonai tanúsítványt is kapott, tartós kialakításukkal és modern 5G hálózati hozzáférésükkel pedig megbízható és erőteljes teljesítményt nyújthatnak akár zord körülmények között is.

Tovább

A Lenovo AI PC-kkel és más nagy teljesítményű innovációkkal erősíti portfólióját és „AI for All” jövőképét

Kütyü Magazin - 2024. január 9.
Cikk csatolmány

A Lenovo ma mutatta be a CES 2024-en több mint 40 új, mesterséges intelligenciával működő eszköz- és megoldáskínálatát, továbbfejlesztve a vállalat „AI for All” vízióját. Bejelentették többek között a Lenovo Yoga, ThinkBook, ThinkPad, ThinkCentre és Legion almárkák új AI PC-innovációit, amelyek minden eddiginél jobb személyre szabhatóságot és számítástechnikai élményt biztosítanak a felhasználók és vállalatok számára. A technológiai megoldások robosztus új portfólióját két új „proof of concept” termék, egy táblagép, szoftveralkalmazás, Motorola AI funkciók és egyéb kiegészítők teszik teljessé.

Tovább

Megérkezett a BOOX Note Air3

Kütyü Magazin - 2023. december 17.
Cikk csatolmány

Örömmel mutatjuk be a Note Air3-at, egy kivételes fekete-fehér E Ink táblagépet, amelyet az összpontosítás javítására és a jegyzetelés egyszerűsítésére terveztünk. A Note Air3 sorozat a Note Air3-ból és a Note Air3 C modellekből áll, így a felhasználók mostantól választhatnak a monokróm és a színes kijelző között.

Tovább

MI-élmények az új ThinkPad és IdeaPad laptopokkal

Kütyü Magazin - 2023. december 16.
Cikk csatolmány

Új üzleti és fogyasztói laptopokat mutatott be a CES 2024 előtt a Lenovo, amelyeket az új AI-élmények kihasználására, valamint a produktivitás, kreativitás és hatékonyság növelésére terveztek. 

Tovább

Itthon is kapható a Samsung legújabb mobilja

Kütyü Magazin - 2023. december 14.
Cikk csatolmány

Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.

Tovább

Ezeket a beállításokat mindenképpen végezd el a karácsonyra kapott okoseszközökön

Kütyü Magazin - 2023. december 13.
Cikk csatolmány

Az elmúlt években a digitális eszközök az ünnepi szezon legnagyobb slágertermékének bizonyultak. Szinte nincs olyan háztartás, ahol évről-évre ne kerülne a fa alá legalább egy új okostelefon vagy tablet, de az okosórák és smart TV-k is egyre népszerűbb ajándéknak számítanak a magyar családok körében. 

Tovább

Vásárlási szokások az Euronicsnál

Kütyü Magazin - 2023. november 7.
Cikk csatolmány

Bár idén a hazai kiskereskedelem számos problémával küzd, az Euronics friss adatai alapján az üzletlánc vásárlói kétszer többet költöttek idén telefonokra és mobilkiegészítőkre, mint tavaly, de nőtt a tévékre és háztartási nagygépekre fordított átlagos összeg is. Az idei trendek érdekessége, hogy átlagban ugyanannyit költünk egy-egy elöltöltős mosógépre, mint automata kávéfőzőre, ha pedig tévévásárlásra kerül sor, a boltokban jellemzően drágább készülékeket választunk, mint a webshopban, viszont a slágerterméknek számító laptopok esetében fordított a helyzet.

Tovább

Megjelent a BOOX Tab Ultra C Pro

Kütyü Magazin - 2023. november 6.
Cikk csatolmány

A Boox bemutatta a legújabb e-papír készülékét, a Tab Ultra C Pro-t, amely a korábbi modell frissített változata. 

Tovább

Szuper ajánlatok a Telekom webshopján

Kütyü Magazin - 2023. november 3.
Cikk csatolmány

A Magyar Telekomnál idén is nagyszerű ajánlatokkal érkezik a Cyber November, így nemcsak Black Friday napján, hanem egész novemberben extra kedvezmények várják mindazokat, akik új eszközt szeretnének vásárolni. Novemberben az érdeklődők egyes telefonok és digitális otthontuning eszközök online vásárlása esetén egy meghatározott második eszközt fél áron vásárolhatnak meg, valamint extra 22 ezer forint online készülékkedvezménnyel csaphatnak le az akcióban résztvevő TV, notebook és tablet készülékekre.

Tovább