Gigabites sebességre kapcsolt a Vodafone 4G+ hálózata!

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. április 26

A Vodafone Magyarország élő 4G+ hálózatán, egy Samsung Galaxy S9+ készülékkel megközelítette a másodpercenként 1 gigabites letöltési sebességet.

Samsung 970 PRO és EVO SSD: új mérce az NVMe SSD-k között

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. április 25

A Samsung Electronics bemutatta az iparág egyik vezető szilárdtest-meghajtó (solid state drive, SSD) termékcsaládjának harmadik generációját, a 970 PRO és EVO SSD-t. 

Új mophie juice pack Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekhez

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. április 24

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó mophie bemutatta a juice pack sorozat új Samsung készülékekhez gyártott modelljeit.

Már Magyarországon is elérhető a Casio G-Shock Exclusive

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. április 23

Több, mint harmincöt évvel ezelőtt a Casio egyik mérnöke, Mr. Ibe legyőzte a fizika törvényeit. Megalkotott egy olyan órát, amely ellenáll az ütődésnek, a centrifugális erőnek és a magas víznyomásnak. 

Az internet mindenkinek jár

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. április 23

Jótékonysági akciót indít a Vannet. Egy éven keresztül ingyenes szélessávú internetet biztosítanak egy tehetséges, de rászoruló dél-dunántúli fiatalnak. A pályázatra május 15-ig lehet jelentkezni.

Magyar fotós nyerte a világ legjobb sportfotósa díját az idei Sony World Photography Awards-on

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. április 23

A World Photography Organisation bejelentette, hogy Gárdi Balázs nyerte a Professzionális verseny Sport kategóriájának díját az idei Sony World Photography Awards-on. 

Érkezik a Honor 7X 8.0-s frissítése

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. április 22

A Honor bejelentette, hogy április végén elérhető lesz a Honor 7X UI frissítése, az EMUI 8.0. A frissítés olyan elképesztő funkciókat hoz magával, mint például az egyedi használat alapú teljesítményoptimalizálás és egyszerűsített telefonbeállítások, amelyek nagyban növelik a Honor okostelefonok funkcionalitását és felhasználói élményét.

1000 Mbit/s internetelérést akar a DIGI

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. április 19

Hazánkban már közel 1,1 millió háztartásnak áll rendelkezésére a DIGI családi méretű, magas garantált le- és feltöltési sávszélességgel bíró 1000 Mbit/s-os internete.