Az Eurosport újabb öt évig közvetíti a US Opent

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. november 17

Továbbra is az Eurosporton láthatjuk az egyik legdrámaibb és legszórakoztatóbb sporteseményt: a csatorna bejelentette, hogy újabb ötéves megállapodást kötött a US Open európai közvetítéséről. (A megállapodás nem vonatkozik az Egyesült Királyságra és Írországra, ahol az Eurosport hagyományosan továbbértékesíti a jogokat.)

Idén is tarol a Simple

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. november 17

2017-ben is Minőség Díjjal jutalmazták az OTP Mobil fejlesztését az Év Applikációja kategóriában.

Csináld magad wifi kisvállalatoknak

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. november 17

Nem is egy, mindjárt három gyors, biztonságos WiFi hálózattal lehet lefedni az irodát vagy az üzletet, éttermet. Technikai jártasság nélkül is percek alatt is lehet telepíteni: Orbi Pro Tri-band WiFi System.

Elindult a Black Friday akció a Telekomnál

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. november 17

A Telekom kedvező készülékajánlatokkal, korlátlan és tematikus korlátlan mobilnetcsomagokkal és mobil előfizetés mellé is vásárolható TV készülékekkel könnyíti meg a karácsonyi bevásárlást.

Smart Black Friday a Miotól

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. november 17

Black Friday alkalmából 35-50% kedvezménnyel kínálja autós navigációit, fedélzeti kameráit, aktivitásmérőit és futóóráit, valamint MioSMART otthonfelügyeleti megoldásait a Mio. 

Virtual Consoles - Régi számítógépek, konzolok böngészőből

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. november 16

Böngészőben indíthatók el olyan legendás gépek és konzolok, mint például a Commodore 64, a ZX Spectrum vagy éppen a Super Nintendo egy most indult weboldalon. A virtualconsoles.com-on elérhető ingyenes szolgáltatás keretében összesen 7 „őskövülettel” játszhatunk mindenféle extra kiegészítő vagy plugin telepítése nélkül.

Személyre szabott korlátlanság a Vodafone-tól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. november 16

A Vodafone Magyarországnál már önállóan is elérhetők a Vodafone Pass csomagok, amelyek az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát, hogy senkinek se kelljen többé az adatkeret miatt aggódni. 

Egészség és kényelem szeretteinknek karácsonyra

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. november 15

Az egészség a legfontosabb dolog. Karácsonyra nem is adhatsz személyre szólóbb ajándékot szeretteidnek, mint olyan okoseszközöket, amelyekkel megőrizhetik azt.