A Sony az új FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS zoomobjektívvel bővíti a G Master sorozatot

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 28

A Sony bemutatta eddigi legnagyobb gyújtótávolságú E-bajonettes objektívjét, az FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS szuper-telezoom objektívet, az SEL100400GM-et.

Az új Sony α9 fényképezőgép forradalmasítja a professzionális fotó piacot

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 27

A Sony bemutatta az Alpha MILC széria legújabb és leggyorsabb tagját, az α9 (ILCE-9)  full-frame tükör nélküli fényképezőgépet.

A Telekom 4G hálózata adat mellett már a hangunkat is viszi

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. április 27

A Magyar Telekom Krisztina körúti székházában végzett, tavaly májusi teszthívást követően a hazai szolgáltatók közül elsőként 2017. április 27-én teljes magyarországi 4G hálózatán elindította a hangszolgáltatást. 

Eddz bármilyen terepen az új WS620 vízálló Walkman sorozattal!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 26

A Sony új víz- és porálló WS620 Walkman sorozata lehetővé teszi, hogy az csak az edzésre koncentráljunk, legyünk akár vízben vagy a szárazföldön. 

Adatmilliomossá tesz a Vodafone Red

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. április 26

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.

Hatékonyság és biztonság mindenek felett

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 25

A HP Inc., a nyomtatóipar világelső vállalata megkezdte legújabb A3 multifunkciós nyomtatóinak szállítását több mint 80 országba, a világ legnagyobb piacaira. Ez a következő generációs portfólió 54 eltérő termékváltozatot foglal magában, így a hivatalos értékesítési partnerek maximálisan személyre szabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára.

Pörgesd fel a játékod a HyperX Pulsefire FPS egérrel!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 25

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette a HyperX Pulsefire FPS egeret, mely precíz és megbízható teljesítményével egészíti ki a vállalat játékosoknak készült termékportfólióját. 

Mesebeli darabokkal bővül a nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató kollekció

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 24

Új modellekkel bővült a gyerekek számára tervezett nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató termékcsalád. A beépített hangerő limiterrel rendelkező Ice Princess, Green Dragon, Teal Bow és Red Robot modellek korlátozott mennyiségben kerülnek forgalomba.