A „láthatatlan pajzs” megvédi kijelzőjét a sérülésektől

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 26

A ZAGG bemutatta a piacon jelenleg kapható legfejlettebb mobilkészülék kijelzővédelmi megoldást, az InvisibleShield Sapphire Defense hibrid üveg védőfóliát. 

A Telekom gyökeresen átalakítja mobil portfolióját, és rugalmas, személyre szabható tarifarendszert vezet be

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 25

A Telekom teljesen új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil portfolióját, és rugalmas, teljes egészében az ügyfelek saját igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be március 24-étől.

A Fujitsu virtuális valóságra felkészített CELSIUS munkaállomásaival élmény dolgozni

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. március 24

A munkahelyen a kreativitás és a vizualizáció soha nem látott szintjét meghonosító Fujitsu két új virtuális valóságra (VR) felkészített, a legújabb NVIDIA professzionális grafikus kártyákkal ellátott munkaállomást mutat be. 

Scott Nicholson tanácsai a világbajnokság játékosainak

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 23

Budapest már készen áll arra, hogy otthont adjon Földünk első szabadulószoba világbajnokságának. A napokban ideérkeznek távoli kontinensek és szomszéd országok legjobbjai egyaránt, hogy megmérettessenek a speciálisan az alkalomra kialakított szabadulószobában. 

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra specializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette, hogy 2016-ban 16 százalékos részesedést ért el az SSD-meghajtók globális piacán, amivel a Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát. 

A Vodafone-nál már előrendelhető a vadonatúj Huawei P10

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 22

Szerdától előrendelhető a Vodafone-nál az új Huawei P10 okostelefon, a barcelonai mobil világkiállítás egyik nagy sztárja. Az előrendelési időszakban a telefonhoz egy különleges tartozékcsomag is jár.

Pörgesd fel a bulit a Sony új High Power Audio rendszereivel!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Sony bemutatta három új High Power Audio rendszerét, az MHC-V50D-t, a SHAKE-X30D-t és a SHAKE-X70D-t, amelyeket úgy terveztek, hogy bárhová bulihangulatot varázsoljanak. A Sony exkluzív, nagy teljesítményű Smart High Power technológiája és a Mica Cone hangszórók kiváló hangminőségben szólaltatják meg kedvenc zenéidet.

LG UHD TV készülékek a Netflix ajánlásával

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Netflix immáron a harmadik egymást követő évben választotta be az LG Electronics (LG) legújabb készülékeit a cég által ajánlott televíziók sorába.