Új mobilok a Nokia háza tájáról: Nokia 105 és 130

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. július 20

Új Nokia mobilok debütáltak. A HMD Global két új készüléket is bemutatott, melyek jellemző ergonomikus dizájnt, kiemelkedő minőséget és magas fokú felhasználói élményt egyszerre nyújtják, mindemellé pedig hosszú üzemidőt biztosítanak. 

Hiánypótló alkalmazás debütált Magyarországon

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. július 20

Ingyenes gázasszisztenst fejlesztett a Prímaenergia Zrt. a palackos gázt fogyasztók és autógáz-felhasználók számára. Az új magyar mobilalkalmazás nemcsak megmutatja, hol van a legközelebbi autógázkút, hanem a palackcserét is megkönnyíti, és még a palack töltöttségét is segít megállapítani.

Sorozatban negyedszer is egy LG OLED TV nyerte el a legjobb televíziónak járó díjat

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 19

Hét csúcskategóriás 4K Ultra HD tévékészülék versenyében az LG E7 OLED TV-je nyerte el a „TV-k 2017-es királya” (“2017 King of TV”) címet a 14. CE Week TV Shootout megmérettetésen, New Yorkban. 

Új HyperX Alloy Elite és TKL Alloy FPS Pro mechanikus billentyűzetek a profi játékélményért

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 19

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta az e-sportolók által világszerte használt díjnyertes játékosbillentyűzetek termékcsaládjának két új tagját: az Alloy Elite mechanikus és a HyperX Alloy FPS játékosbillentyűzeteket. 

A 14. generációs PowerEdge szerverek a modern adatközpontok alapjai

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 18

A Dell EMC bejelentette a világ legkeresettebb szerverének új generációját. Az Intel Xeon skálázható processzorokhoz tervezett 14. generációs PowerEdge szerverportfólió díjnyertes kialakítása skálázható, automatizált és biztonságos informatikai platformot alkot a hagyományos és a felhő alapú alkalmazásokhoz.

Egy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 18

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. 

Élvezd az okosotthonod!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 17

Téged is érdekelnek a lakástrendek, és ez nem merül ki a bútorokban és a dekoráció színében? Izgalmasnak találod a smart home megoldásokat és úgy gondolod, a mai otthonokat technikailag is minél tudatosabban kell kialakítani?
Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve vezeték nélküli otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz. 

4G fejlesztések a vizes VB-re a Telekomtól

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. július 17

A látogatók magas száma, és a növekvő hang- és adatforgalom miatt mobilhálózati oldalon külön fejlesztéseket igényelt, hogy a Telekom a megszokott beszéd-, valamint adat le- és feltöltési minőséget tudja biztosítani az ügyfelek számára a vizes VB idején is.