A HTC VIVE lerántotta a leplet a teljes VIVE Cosmos sorozatáról

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 21

A HTC VIVE az eddigi legsokoldalúbb VR termékvonalával, a cserélhető előlapok lehetőségével, új horizontokat nyit. A HTC bejelentette a VIVE Cosmos teljes sorozatának megjelenését – három új termékkel, valamint három új moduláris headset-előlappal bővül még tovább a VIVE Cosmos funkciókészlete. 

Letisztult kialakítással érkezik a Sony új mobilja

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. február 21

A Sony bejelentette, hogy az új Xperia L4 készülékkel tovább bővül a szórakoztatásközpontú telefonjainak portfóliója. 

Okoscseréppel rukkolt elő a Telenor

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. február 19

A Telenor legújabb projektje, a LovePlant egy IoT felhőn keresztül kommunikáló okoseszköz segítségével buzdítja a párokat figyelmesebb kommunikációra. A LovePlant okoscserép egy kihívás keretében 30 napon át ad apró feladatokat a párnak egy mobilalkalmazás segítségével, a kihívások sikeres teljesítésével pedig az applikáció automatikusan megöntözi a növényt – ezzel táplálva azt, és a kapcsolatot is.

Termelékenység és kényelem egy környezetbarát dizájnban

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 19

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a 24 hüvelykes (60,5 cm) Philips 243B1 LCD monitor piaci bevezetését. 

La Marzocco Linea Mini kávégép - exkluzív minőség az otthonában

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 19

Aki szívesen tölti idejét specialty kávézókban, az tudja, hogy ilyen minőségű italokat a hagyományos, otthoni felszerelésekkel a legjobb szándék mellett sem lehet készíteni. A vendéglátás élvonalában használt kávégépek nagy része viszont nem alkalmas házon belüli használatra, a  gyakorolni vágyó baristáknak és a lelkes kávérajongóknak így kevés lehetősége marad arra, hogy otthon is a kívánt színvonalú italokat fogyaszthassák.

Szintet léptek az IronKey D300 sorozat meghajtói

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 19

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy IronKey D300 nevű titkosított USB meghajtósorozata megszerezte a NATO korlátozott  tanúsítványát (NATO Restricted Level Certification). Ennek értelmében a Kingston IronKey D300, IronKey D300S és IronKey D300SM pendrive-ok kiterjedt validálást követően bekerültek a NATO tagországai, valamint polgári és katonai testületei által megszabott működési követelményeknek megfelelő termékek hivatalos katalógusába.* 

Két firmware-frissítést jelentett be a Nikon

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 18

A Nikon bejelenti a 3.00-s firmware-verzió kiadását a Nikon Z 7 és a Nikon Z 6 teljes képes tükör nélküli fényképezőgépekhez, és az 1.10-es verziót a Z 50 DX formátumú tükör nélküli fényképezőgéphez. Ezek a firmware-frissítések számos fejlesztést kínálnak a meglévő funkciókhoz, így a fényképezőgépek tükör nélküli sorozata még sokoldalúbbá válik.

Így látjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. február 18

Új videóban mutatja be a Bosch, hogyan láthatjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül. A vállalat saját fejlesztésű Smartglass Light Drive okosszemüveg-rendszere olyan mindennapi helyzetekben jelenthet teljesen új, kényelmes és biztonságos megoldást, mint az autós vagy biciklis navigáció, a bevásárlás vagy a főzés.