Az LG-é a legokosabb robotporszívó

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. szeptember 22

Az LG Electronics (LG) tizenhat évvel ezelőtt a világ egyik első robot készülékével forradalmasította a porszívóipart. A cég idén mutatta be HOM-BOT Turbo+ robotporszívóját, mely e másfél évtized minden mérnöki tudását és tapasztalatát magában hordozza. 

Próbáld ki a ketyegőhöz kifejlesztett kütyüt

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. szeptember 22

A "Szívünk Napján", szeptember 24-én a Millenárisban ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a látogatók, ki lehet próbálni a Sanatmetal fejlesztését, a WIWE névre hallgató hitelkártya méretű kütyüt, amely egy okostelefon app-pal összekötve mindent elárul ketyegőnk állapotáról.

A Telekom Net Korlátlan mobilinternete mostantól más eszközökkel is megosztható!

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. szeptember 21

Az ügyfelek észrevételeire reagálva a Telekom mostantól lehetővé teszi, hogy a nemrég debütált Net Korlátlan mobiladatcsomagot választó előfizetők hotspotként megoszthassák mobilinternet elérésüket más eszközeikkel is.

Pörgős adatátvitel, elegáns külső

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. szeptember 21

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb USB-meghajtóját, a DataTraveler Elite G2-t, amely egy 1. generációs USB 3.1- (USB 3.0-) megoldás.

Apple iPhone 8: megállíthatatlanul jó ajánlat a Telekomtól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. szeptember 21

Az Apple iPhone 8 64 GB-os készülék szeptember 22-étől 0 Ft kezdőrészlettel már 89 980 forintért előrendelhető a Telekomnál a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval vállalt kétéves hűségidővel, 22 havi kamatmentes részlettel. 

Három napra három GB adatot ad díjmentesen a Telekom

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. szeptember 20

A Telekom 3 napra 3 GB adatot* biztosít díjmentesen minden Domino ügyfelének szeptember 20-29. között, amelyet a megadott időszakban a Telekom alkalmazásban tudnak aktiválni az érdeklődők. 

A Sony bemutatta a legújabb 4K HDR videokameráit

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. szeptember 20

A Sony bemutatta három új 4K HDR videokameráját: az XDCAM PXW-Z90, az NXCAM HXR-NX80 és a Handycam FDR-AX700 modellt. 

Egy évre csökkenő hűségidő

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. szeptember 19

2017. október 24-én lép életbe a törvényi szabályozás, mely szerint határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés legfeljebb 12 hónapos hűségidővel köthető meg a korábbi 24 hónap helyett.