Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. szeptember 14

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

Minhárom mobilszolgáltató részt vesz az 5G frekvencia-árverésen

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. szeptember 13

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az árverési eljárás az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítésére indult. Az eljárás a tartalmi vizsgálattal, majd a licitnapokkal folytatódhat, eredmény késő őszre várható.

Huawei: 12,3 billió dollárt termel 2035-re az 5G

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. szeptember 13

Az ITU Telecom World 2019 konferencián tette közzé 5G-vel kapcsolatos „white paper” jelentését a Huawei Technologies 5G termékcsaládjának elnöke, Yang Chaobin. A Huawei jelentése szerint az 5G 2035-re 12,3 billió amerikai dollárnak megfelelő gazdasági termelést generál, ekkorra a telekommunikációs iparág árbevételének várhatóan 80 százaléka lesz az 5G-hez köthető. 

Hazánkban is kapható lesz a HONOR Band 5 okoskarkötő

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. szeptember 13

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5 folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható. Az eszköz Magyarországon 2019 októberétől lesz kapható.

Megérkezett a Dell ultrakompakt, moduláris számítógépe

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. szeptember 13
A Dell bemutatta az új OptiPlex 7070 Ultrát, egy különösen innovatív asztali számítógépet, amely nagy teljesítménye ellenére olyan kicsi, hogy az egész elfér egy vékony és könnyű kijelzőállványban. Az iparág legrugalmasabban konfigurálható, minimális helyigényű asztali számítógépe teljesen moduláris.

 

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. szeptember 13

A Magyar Telekomnál és a Telenornál már a mai napról megrendelhetők a legújabb Apple modellek. Az eszközök szeptember 20-án kerülnek a boltok polcaira.

Ultrarövid vetítési távolságú és házimozi projektorokat mutatott be az Epson

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. szeptember 12

A vállalat négy új projektort mutatott be a berlini IFA kiállításon. Az eszközök más-más igények kiszolgálására hivatottak.

Pocketvision alkalmazás látássérülteknek

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. szeptember 12

A Honor nemzetközi okostelefon-gyártó a 2019-es IFA kiállításon bejelentette a PocketVision alkalmazást, amely mesterséges intelligenciával igyekszik segíteni a látássérült embereknek az olvasásban.