Bemutatkoznak az új Fujitsu CELSIUS munkaállomások

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 22

A Fujitsu legújabb munkaállomásai – a teljesen újratervezett CELSIUS M770 és a frissített CELSIUS R970 modell – a vállalatra jellemző német műszaki precizitást nyújtják az asztali környezetben. 

Megújult a Telekom otthoni portfóliója

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. október 22

A Telekom október 20-ától vezette be megújult otthoni termékportfólióját. Az új konstrukcióban minden díjcsomag esetén egyetlen árszint lesz. 24 hónap hűségidő vállalása esetén készülékvásárlásra készüléktámogatás jár, és az ügyfél mostantól mobilkészüléket is választhat a vezetékes szolgáltatás mellé. A megújult otthoni portfólió mindenben megfelel az október 24-én életbe lépő jogszabályi előírásoknak.

Égjen aranylázban egy hónapig a Telekom TV előfizetőjeként!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 20

A Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában vadonatúj évadával és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású nyereményjátékkal jelentkezik.

Jelentősen nő a Romance TV lefedettsége Magyarországon és Romániában

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 19

Köszönhetően annak, hogy Romance TV csatorna novembertől elérhető lesz a UPC Direct kábelszolgáltató Médium TV csomagjában, és a Focus Sat kábelszolgáltató alap, családi csomagjában, a csatorna a növekedést jelentett be magyarországi és romániai terjesztésében. A Simulcrypt lehetőségek és jel továbbvételi jogok minden érdeklődő platform számára elérhetők.

Az Ericsson és a Magyar Telekom bemutatta az első 5G kapcsolatot Magyarországon

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 19

Az Ericsson és a Magyar Telekom már az 5G jövőt készíti elő, az 5G New Radio közös demonstrációjával 800 MHz-es sávszélességen. Az első magyarországi 5G kapcsolat 22 Gbps letöltési sebességet ért el.

Internet a felhők között

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 19

Néhány évvel ezelőtt általános gyakorlat volt az utasszállító repülőgépeken kikapcsoltatni a mobiltelefonokat, elvágva az út közbeni kommunikáció lehetőségét. Ez azonban változóban van: már egyre több légijáraton fedélzeti wifi működik, amire az utasok is csatlakozhatnak.

Intelligens képrögzítési megoldások (SMART CAPTURE)

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 18

A technológia a dokumentumok rögzítésének automatizálásával felgyorsítja a papír alapú folyamatokat, és így lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valódi hálózatos digitális ügyfélélményt biztosítsanak.

A WIWE 50 készüléket ajánlott fel sportegyesületeknek

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. október 18

Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal csatlakozik a világméretű Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erősítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szűréssel 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne!