A Fujitsu virtuális valóságra felkészített CELSIUS munkaállomásaival élmény dolgozni

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. március 24

A munkahelyen a kreativitás és a vizualizáció soha nem látott szintjét meghonosító Fujitsu két új virtuális valóságra (VR) felkészített, a legújabb NVIDIA professzionális grafikus kártyákkal ellátott munkaállomást mutat be. 

Scott Nicholson tanácsai a világbajnokság játékosainak

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 23

Budapest már készen áll arra, hogy otthont adjon Földünk első szabadulószoba világbajnokságának. A napokban ideérkeznek távoli kontinensek és szomszéd országok legjobbjai egyaránt, hogy megmérettessenek a speciálisan az alkalomra kialakított szabadulószobában. 

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra specializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette, hogy 2016-ban 16 százalékos részesedést ért el az SSD-meghajtók globális piacán, amivel a Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát. 

A Vodafone-nál már előrendelhető a vadonatúj Huawei P10

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 22

Szerdától előrendelhető a Vodafone-nál az új Huawei P10 okostelefon, a barcelonai mobil világkiállítás egyik nagy sztárja. Az előrendelési időszakban a telefonhoz egy különleges tartozékcsomag is jár.

Pörgesd fel a bulit a Sony új High Power Audio rendszereivel!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Sony bemutatta három új High Power Audio rendszerét, az MHC-V50D-t, a SHAKE-X30D-t és a SHAKE-X70D-t, amelyeket úgy terveztek, hogy bárhová bulihangulatot varázsoljanak. A Sony exkluzív, nagy teljesítményű Smart High Power technológiája és a Mica Cone hangszórók kiváló hangminőségben szólaltatják meg kedvenc zenéidet.

LG UHD TV készülékek a Netflix ajánlásával

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Netflix immáron a harmadik egymást követő évben választotta be az LG Electronics (LG) legújabb készülékeit a cég által ajánlott televíziók sorába. 

A Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance Premium minősítést

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 22

A Samsung Electronics 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance (UHDA) ipari szövetség ULTRA HD PREMIUM minősítését. A tanúsítvány kiterjed a teljes 2017-es QLED TV termékcsaládra, beleértve a Q9, a Q8 és a Q7 modelleket is.

A Fujitsu két új felső kategóriás LIFEBOOK modellel lép piacra

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. március 20

A Fujitsu a mai napon új zászlóshajó-modellt vezet be az európai, közel-keleti és afrikai országokat, valamint Indiát átfogó EMEIA-régióban: a FUJITSU LIFEBOOK U937 noteszgép nemzetközi kiadását. A mindössze 920 grammos gép a Fujitsu történetének eddigi legkönnyebb ultramobil modellje, amely az 1 kg alatti, 13,3 hüvelykes, 11 óra maximális akkumulátor-üzemidőt nyújtó, szétnyitható noteszgépek kínálatát gazdagítja.