Különleges kórházi televíziót mutatott be az LG

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 18

Napjainkban magától értetődő, hogy televíziók, telefonok és tabletek vesznek körbe minket, hiszen ezeken dolgozunk, és ezeken nézünk szórakoztató tartalmakat.

A Vodafone megerősíti hálózatát augusztus 20-ra

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 17

A Vodafone Magyarország a gondtalan felhasználói élmény biztosítása érdekében kapacitásbővítéssel készül augusztus 20-ra, az államalapítás ünnepére. 

Két új táblagéppel jelentkezik a Huawei

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2018. augusztus 17

Bemuttata két új tabletjét a Huawei. A gyártó a MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5 esetében is gondoskodott a kiváló audió-vizuális élményről. A táblagépek Full HD kijelzőt kaptak, a tűpontos sztereó hangzásért pedig az M5 Liteban ezúttal is a Harman Kardon hangszórók felelnek. 

Mától a világ bármely lakását díszíthetik magyar festmények

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 16

A Samsung Electronics és a Szépművészeti Múzeum együttműködésének köszönhetően 21 darab, a Múzeum tulajdonában álló műalkotás kerül be a Samsung The Frame Art Store-ba. 

Csalókra figyelmeztet a UPC

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 16

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. 

A Nokia 7 plus nyerte idén az EISA legjobb fogyasztói okostelefon díját

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 16

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az EISA (Expert Imaging and Sound Association) a Nokia 7 plust választotta az év fogyasztói okostelefonjának (Consumer Smartphone of the Year). 

High-End UHD Blu-ray lejátszó kategóriában EISA-díjat nyert a Panasonic DP-UB9000

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 16

A Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója idén elnyerte a rangos EISA-díjat a High-End UHD Blu-ray lejátszó 2018-2019 kategóriában. Ez a nagyszerű teljesítmény megerősíti a lejátszó referencia státuszát és vezető szerepét a piacon kép-, valamint hangminőség terén is.

A Huawei P20 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 15

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját („EISA Best Smartphone 2018-2019”).