Az LG hamarosan bemutatja a világ első OLED FullVision kijelzős mobilját

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. augusztus 21

Az LG folytatja az LG G6-tal megkezdett és a Q6-tal továbbvitt termékfejlesztési stratégiáját: a vállalat új csúcskategóriás telefonja, a V30 is FullVision kijelzővel érkezik, ráadásul az első olyan készülék lesz, amely ún. plastic OLED (P-OLED) FullVision kijelzővel készül. 

Az AOC bemutatja a szupergyors 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 20

Az AOC a 2017-es gamescom-hoz képest a legjobbkor hozza forgamlomba legújabb 240 Hz-es gaming monitorját, amely augusztus második felétől lesz kapható. 

Sorozatban hatodszor nyert LG OLED TV EISA-díjat

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 19

Immár hatodik egymást követő évben nyert EISA-díjat LG OLED tévé: idén az LG E7 OLED érdemelte ki az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA) legjobb OLED televíziónak járó elismerését, de más LG-készülékek is elhozták a kategóriagyőztes címet.

Új V-NAND memóriamegoldások a Samsungtól

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 18

A Samsung Electronics új V-NAND (Vertical NAND) memóriamegoldásait a következő generációs adatfeldolgozó- és tárolórendszerek kihívásai hívták életre. 

Megérkezett a Samsung hordozható T5 SSD

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 17

A Samsung bejelentésével egyidőben forgalomba is került a Samsung hordozható T5 SSD, a legújabb hordozható, tartós állapotú meghajtó (PSSD), amely új teljesítményszintet képvisel a külső adattárolásban. 

Már kisebb kapacitással is elérhetők a Kingston DT 2000 titkosított USB-meghajtók

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 17

A Kingston Digital Europe Co LLP 4 és 8 GB kapacitású meghajtókkal bővítette DataTraveler 2000 titkosított USB választékát. 

Rekordot döntött a Sony a 2017-es EISA díjátadón

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 16

A Sony termékeinek az idei évben is több kategóriában sikerült kivívnia az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) szakértőinek elismerését. 

Érintőajtós okossütő, okostelefonról nézhető sütési folyamat

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 16

Az ajtó nyitogatása nélkül, akár okostelefonról követhető sütési folyamat, 19 colos teljes érintőajtó, melyről videóreceptek nézhetők; mindez csak néhány azon különleges újdonságok sorában, mellyel az itthon is kapható Watch&Touch sütő rendelkezik. A Candy által a vásárlókkal együtt fejlesztett termék a videórecept megfelelő fázisában még a sütő előmelegítését is elvégzi.