Itt a Mophie Juice Pack akkumulátoros mobiltok Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékekre

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. május 25

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó Mophie bemutatta a Juice Pack sorozat Samsung csúcskészülékekhez gyártott modelljeit.

A Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD lépést tart a legnagyobb adatigényű alkalmazásokkal is

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. május 25

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette a KC1000 NVMe PCIe SSD megjelenését. 

Okostelefon függőség Magyarországon

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. május 24

A modern okostelefonok egészen újfajta megvilágításba helyezték a felhasználásuk módját. A legújabb készülékek kicsi és kényelmes méretüknek, könnyű és szinte bárki számára megtanulható használatuknak valamint a rengeteg ingyenes applikációnak köszönhetően észrevétlenül megváltoztatták az emberi szokásokat.

A hibátlan Wi-Fi a legkisebbeknek is jár

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. május 24

Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel segíti a kisvállalkozásokat a hibamentes és gyors hálózatok kiépítésében.

Az LG és a SES megmutatja a 4K High Frame Rate technológia erejét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. május 24

Az LG Electronics és a SES az OLED tévék innovatív 4K High Frame Rate — azaz magas képfrissítési rátájú — műsorszórási technológiáját mutatta be a SES Iparági Napok tizedik évfordulóján, Luxemburgban. 

Strandok, fürdők, hotelek, kempingek jelentkezését várja a csúcstechnológiás magyar értékmegőrző

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. május 23

A tavalyi év egyik legizgalmasabb magyar talámánya a Beachegg idén nyáron teljesen megújulva ébred fel “téli álmából”. A könnyebb, hangosabb, tömeges gyártásra alkalmas prototípust idén nyáron bárki élesben tesztelheti. Az új széria - a tavalyi sikereket megismételve - a bécsi Pioneers legjobbjai között debütál.

Az AOC bemutatja a 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. május 23

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet. Az NVIDIA G-SYNC által lehetővé tett magas reakciókészségen kívül a monitor egyéb prémiumkategóriás funkciókkal is rendelkezik, többek között az AOC Shadow Control-al és az AOC Ergo Dial Base lábazattal.

Hétfő óta már postahivatalokban is egyeztethetik adataikat a Domino feltöltőkártyás Telekom ügyfelek

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. május 23

Május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethetik adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, ezzel a Telekom egy újabb „csatornát” nyitott meg, hogy ügyfelei a számukra legkényelmesebb, szokásaikhoz leginkább illeszkedő megoldást választhassák a feltöltőkártyás adategyeztetésre.