A Huawei bemutatta új okosóráját, a Watch 2-t

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. február 28

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okosóráját, a HUAWEI WATCH 2-t.

Kiváló Samsung Galaxy-hangzás az AKG jóvoltából

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. február 27

A Samsung és a HARMAN International Industries, az autóipar, valamint a fogyasztói és vállalati piacok vezető hálózattechnológiai vállalata bejelentette, hogy az AKG by HARMAN GRAMMY-díj-nyertes audiotechnológiájának beépítésével a Samsung Galaxy-eszközök által nyújtott audioélmény új szintre lép. A Samsung és a HARMAN összeolvadásról való döntését egy 2016-ban kezdett technológiai partnerség előzte meg.

A Lenovo bemutatta legújabb termékeit az MWC-n

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. február 27

A Lenovo eszközök és szolgáltatások komplex rendszeréből álló ökoszisztémát jelentett be, melynek célja megnyitni a mobilitási törekvések új korszakát, és választ adni azon felhasználói igényekre, melyeknek középpontjában egyre inkább a felhasználó-centrikus kialakítás és a hardware megoldások egyensúlya kerül.

Lenyűgöző digitális élményt nyújtó Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépek

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. február 27

A Samsung Electronics legújabb, stílusos kialakítású Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei a fejlett számítógépes technológiának köszönhetően kiemelkedő mobil élményt nyújtanak. A Galaxy Tab S3 kiváló eszköz a sokoldalú produktivitáshoz és a digitális tartalmak szerelmeseinek, míg a Galaxy Book egyszerre kínál megnövelt számítási kapacitást munkához és játékhoz.

A Samsung új, kontrollerrel ellátott Gear VR-ral bővíti a VR-ökoszisztémát

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. február 27

A Samsung bemutatta legújabb, kontrollerrel ellátott Gear VR szemüvegét. Az Oculus alapú készülék tovább bővíti a VR-ökoszisztémát és még élvezhetőbbé teszi a virtuális valóság élményt. A kontroller - optimális kialakítása miatt - egy kézzel is könnyen kezelhető, ráadásul a legkisebb kéz- és fejmozdulattal is irányítható, ami kényelmes hosszú távú használatot tesz lehetővé.

A HyperX Cloud Stinger elnyerte a rangos iF DESIGN AWARD 2017-es formatervezési díját

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. február 27

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Cloud Stinger gamer fülhallgatója lett a világhírű formatervezési verseny, az iF DESIGN AWARD egyik idei nyertese. 

A Huawei bemutatta P10 és P10 Plus okostelefonjait

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. február 27

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okostelefonjait, a Huawei P10-et és P10 Plus-t. Az új zászlóshajó készülékek a Leicával közösen fejlesztett elő- és hátlapi kamerával, valamint 3D arcfelismerő funkcióval érkeznek. 

A Nokia okostelefonok új korszaka

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. február 27

Az HMD Global bemutatta a Nokia okostelefonok új generációját, amely az egész készülékcsaládra jellemző új dizájnt, kiemelkedő minőséget és magasfokú felhasználói élményt kínál.