EISA 2017 díjat nyert a Panasonic Blu-Ray-lejátszók DMP-UB300/UB400 sorozata

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 16

A Panasonic nagy örömmel jelentette be, hogy a DMP-UB300/UB400 Blu-Ray DiscTM-lejátszó sorozatát a rangos „EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018” díjjal tüntették ki.

Két Huawei és egy Honor terméket is díjazott idén az EISA

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 16

A Huawei csúcstelefonja, a P10 nyerte el idén az EISA (European Imaging and Sound Association) legjobb okostelefon kamera („Smartphone Camera 2017–2018”) díját, míg a Huawei WATCH 2 a legjobb viselhető okoseszköz lett („EISA Wearable Device 2017-2018”) a szövetség szerint. A legjobb fogyasztói okostelefonnak („EISA Consumer Smartphone 2017 – 2018”) az EISA a Huawei almárkájának egyik felső kategóriás készülékét, a Honor 8 Pro-t választotta.

A Cisco bemutatta legújabb, ötödik generációs UCS szervereit

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 16

Nyolc évvel ezelőtt a Cisco egy teljesen új szemlélet mentén indította el szerver- és adatközponti szoftver fejlesztéseit. A Cisco Unified Computing System (Cisco UCS) 5. generációja a Cisco eredeti filozófiáját követve az egyszerűségre, az átláthatóságra és a jövőbe mutató architektúrákra épül.

Itt az új magyar startup!

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. augusztus 16

Mostantól Budapesten nyilvánosan is elérhető Sendee alkalmazás a futárkodás új dimenzióját nyitja meg Magyarországon a szabadság, gyorsaság és megbízhatóság jegyében, az ügyfelek igényeit szem előtt tartva. 

A Viber megkönnyíti felhasználói életét

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. augusztus 15

A népszerű üzenetküldő applikáció legújabb frissítése lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy telefonszámaikat könnyedén megváltoztathassák a Viber alkalmazáson belül, anélkül, hogy csevegési előzményeiket, letöltött matricacsomagjaikat vagy Viber Out egyenlegüket elveszítenék.

Red Infinity: Valódi korlátlanság a Vodafone-tól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. augusztus 15

Magasabbra helyezi a lécet a Vodafone a mobildíjcsomagok piacán, hiszen mától nem csak az SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 15

A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. Ennek segítségével a közösségi oldal használói egyszerűen tudnak különböző árucikkeket vásárolni, vagy saját dolgaikat eladni. 

A team Razer által szponzorált Team Liquid esport történelmet írt

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. augusztus 14

A Team Liquid az első helyet, valamint a 10,8 millió dolláros fődíjat szerezte meg a világ legrangosabb, 24,5 millió dolláros rekord-összdíjazású esport rendezvényén.