Közel hatszázezer lesz a csúcs iPhone ára

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. szeptember 13

Bár még várni kell arra, hogy a magyar boltokban is megjelenjenek az iPhone XS-ek és rokonaik, már nagyjából tudni lehet, hogy itthon mibe fog kerülni egy szolgátatótól független új csúcskészülék.

Két hét múlva Internet Hungary

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. szeptember 10

Mindössze két hét múlva kezdődik az Internet Hungary, az ősz legnagyobb konferenciája, amelyre a szervezők 2400 főt várnak, akik 300 neves előadó prezentációját, fórumát tekinthetik meg a több tucatnyi tematikus minikonferencia keretében. Bár a kifejezetten mobil témáknak ma már önálló konfereciája van (Mobile Hungary) az emberek túlnyomó többsége ma már mobilon internetezik, facebookozik, a mobil tartalmakban felbukkanó hirdetésekre nyitja ki a pénztárcáját, így az IH minden témája beleillik egy mobilról szóló konferencia tematikájába is.

Pepper segít az ügyintézésben

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. szeptember 8

A Netlife Robotics bejelentette, hogy a Pepper nevű humanoid robot, és a hozzá kapcsolt saját, hazai fejlesztésű know-how segítségével szeretné megteremteni a jelenleginél sokkal kellemesebb ügyfél-élmény alapjait nemzetközi és hazai ügyfélszolgálatokon is.

Több, mint tévé: mozi minden mennyiségben!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. szeptember 7

Felhőtlen szórakozást és fantasztikus mozipremiereket kínál szeptembertől a Telekom. A családok immár a tévézés terén is átélhetik a korlátlanság élményét az új Szuper Családi Mozi csomaggal, a szeptemberi bónusz csatornával a Filmbox Plus-on és a Videotékában elérhető Valami Amerika 3 premierrel.

Egyszerűbb és személyre szabottabb a PayPal mobilalkalmazása

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. szeptember 7

Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata Android és iOS operációs rendszerekre. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénz küldést és fogadást.

Az Ericsson új megoldásával egyszerűbb lesz az 5G bevezetése

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. szeptember 7

Az Ericsson több új - hardver és szoftver - megoldást vezet be Ericsson Radio System portfóliójában, melyeknek célja, hogy a távközlési szolgáltatók még gyorsabban és rugalmasabban alakíthassák ki 5G hálózataikat.

Tízmillió P20 Pro és P20 készüléket adott el a Huawei

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. szeptember 6

A Huawei tízmillió P20 és P20 Pro készüléket értékesített világszerte a két termék piaci bevezetését követő első öt hónapban — adta hírül a vállalat Fogyasztói Üzletága. 

Egyre népszerűbbek az online fizetési megoldások a közlekedésben is

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. szeptember 6

Robbanásszerűen fejlődik az online fizetési piac, egy hónap alatt több mint egymilliószor fizettek a SimplePay online fizetési megoldásán keresztül.