Újabb frissítéseket vezetett be a Viber

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. szeptember 15

A Rakuten Viber kommunikációs alkalmazás különböző fejlesztéseket vezetett be annak érdekében, hogy támogassa a tanárokat, a szülőket és a diákokat az új tanévben. A japán tulajdonú kommunikációs platform nemrégiben feleletválasztós kvíz módot indított a szavazásoknál mind a csoportos beszélgetések, mind pedig a közösségek számára, ezzel segítve a tanárokat, hogy könnyebben ellenőrizhessék, hogy az osztályoknak az egyes tantárgyakból milyen fokú ismeretei vannak.

Légtisztítás járvány idején is

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. szeptember 14

A karantént követően lassan visszatért minden a normál kerékvágásba, újra kinyitottak az üzletek, és az emberek visszatértek a munkahelyükre. Azonban a veszély korántsem múlt el, hiszen fontos, hogy továbbra is óvatosak legyünk. A munkatársak biztonsága érdekében fokozott figyelmet kell fordítani a felületek és a légtér megfelelő fertőtlenítésére. Éppen ezért a következő pár sorban egy hatékony technológiával ismerkedhetsz meg. 

Netflix-szel hasít szeptembertől a Vodafone TV

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. szeptember 14

A Vodafone folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleinek minél szélesebb körű, ugyanakkor személyre szabott, könnyen kereshető és biztonságos tartalmakat nyújthasson, ennek legújabb lépéseként szeptember 14-én a Netflix streaming szolgáltatással bővíti az elérhető szolgáltatások körét. A népszerű szórakoztató applikációt a Vodafone a Vodafone TV set-top-boxon keresztül teszi elérhetővé ügyfeleinek, emellett pedig az indulást támogató promóció keretében a Vodafone-nál előfizető ügyfelek számára a Netflix havidíját akár 3 hónapig teljes egészében átvállalja. A Vodafone egyedülálló módon egy kézből, egyetlen gombnyomással hozzáférhetővé teszi ügyfelei számára a Netflix szórakoztató tartalmait.

Gyorsabb internetet ad a MÁV

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. szeptember 13

Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható, és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.

Új Huawei okoseszközök és notebookok érkeznek

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2020. szeptember 12

Új termékstratégiájának részeként egy sor új okoseszközt és notebookokat is bemutatott a Huawei.  A Freebuds Pro és Freelace Pro új dizájnt és aktív zajszűrést kapott. A Watch GT 2 Pro és Watch Fit okosórák lenyűgöző külsővel, új funkciókkal és edzésmódokkal érkeznek. A MateBook X és Matebook 14 2020 notebookok pedig kompakt méretükkel és a Huawei Share technológiának köszönhető intelligens szolgáltatásaikkal kedveznek felhasználóiknak.

24 órás ingyenes szórakozást kínál a DC Kids FanDome

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. szeptember 11

Szeptemberben debütál a WarnerMedia gyerekbarát honlapja, a DC Kids FanDome, ahol a rajongók egy teljes napot tölthetnek kedvenc DC-rajzfilmhőseikkel. A DC FanDome-hoz hasonló, a DC Comics történetében egyedülálló platform 24 óráig kínál ingyenes szórakozást, a kiadó filmjeit, játékait, tévéműsorait és képregényeit ünnepelve.

Összeáll a Telekom és a Codecool!

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. szeptember 10

Két hónapig ingyen, majd további 10 hónapig 30%-os kedvezménnyel használhatják a Codecool tanulói a Magyar Telekom havidíjas 15 GB-os mobilinternet előfizetését és a Mobil XS díjcsomagot. A szolgáltató és a programozóiskola együttműködésével még több ember számára nyílik meg a piacképes fejlesztői ismeretek elsajátításának lehetősége.

Modern szennyvíztisztítás a fenntartható fejlődésért

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. szeptember 10

A víz és a levegő az ember és a többi élőlény számára nélkülözhetetlen. A víz a Föld területének kétharmadát fedi le, azonban ennek mindössze két százaléka édesvíz, és sajnos e két százalékot is egyre több szennyezés éri. Az édesvizek védelme és tisztítása tehát alapvető érdek és közös feladat. Jelen cikkben azt vizsgáljuk, mit tehetünk ennek érdekében.