A Sony együttműködik a piacvezető fényképezőgép kellékeket gyártó Lino Manfrottoval

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 17

Hosszútávú terméktámogatási és marketing megállapodást kötött a Sony a fotó-, video- és fényképezőgép tartozékokat gyártó és forgalmazó Lino Manfrotto vállalattal.

Az egész világ a munkahelyed lehet a Zagg új iPad-kompatibilis billentyűzeteivel

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. október 16

A mobil életstílust támogató okostelefonkiegészítők területén világelső Zagg új eszközökkel bővítette az Apple iOS kompatibilis billentyűzeteinek kínálatát. A multifunkcionális termékek elsősorban azok számára készültek, akik gyakran használnak iPadet számítógépük helyettesítésére.

A Telekomnál október 20-tól elérhető a díjmentes mobilkészülék hálózat-függetlenítés

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. október 16

A Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik. 

PhotoShop szintű effektek és szűrők online, gyorsan és ingyen egy magyar webes applikációval

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 13

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazásban egy kattintással elérhetők olyan effektek és szűrők, amelyek megvalósítása kezdők számára PhotoShopban, vagy GIMP-ben eddig több oldalas tutorial, vagy 5-10 perces oktatóvideó segítségével volt megvalósítható. 

A Hajléktalanság Világnapján jelent meg a MyBudapest Photo Project naptárja

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 12

Manapság a közösségi médiának köszönhetően minden nap több száz fényképet láthatunk, amit különböző emberek készítettek, és amikkel a saját, egyéni látásmódjukon keresztül mutatják be életüket és az adott helyet, ahol vannak. 

Életet menthet a magyar fejlesztésű okos óra!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 12

A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, a WHO adatai szerint éves szinten közel 18 millió ember életéért felelősek a kardiovaszkuláris problémák. A MAP Health Watch nevű, magyar fejlesztésű okosóra azonban forradalmasíthatja a szív- és érrendszeri problémák elleni küzdelmet, hiszen előrejelzi a szívinfarktust. 

Megérkezett a GLAMOUR-napok mobilapplikáció

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. október 12

A közkedvelt országos „shoppingünnep” minden alkalommal újdonságokkal rukkol elő, hogy növelje a vásárlói élményt. A GLAMOUR-napok most is újabb szintre lép: az október 12-15. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napok vásárlói már digitális kuponokkal felvértezve is nekivághatnak az e heti kedvezményvadászatnak, hiszen az októberi magazin és a hozzá tartozó kuponfüzet október 11-től már mobilapp formájában is megvásárolható az alkalmazás-áruházakban.

11 új otthoni projektort mutatott be az Epson

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. október 11

Új választékával az Epson továbbra is megfizethető áron hozza el az otthoni felhasználók piacára világszerte elismert projektortechnológiáját: EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650, EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-U05, EB-S41, EB-X41 és EB-W41.