Az MMD bemutatja legzöldebb képernyőjét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. január 15

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelenti a Philips 241B7QGJEB Full HD felbontással rendelkező képernyő azonnali forgalomba hozatalát. 

Kárbejelentés akár okostelefonról is

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. január 14

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által üzemeltetett applikáció fejlesztésében több biztosító vett részt, az Allianz Hungária szakemberei azonban kiemelkedő részt vállaltak a szektor szinten is példaértékű együttműködésben.

Gyorsuló mobilhálózatok és „okosodó” otthonok az idei CES kiállításon

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. január 14

Újdonságokkal teli standdal készült a tajvani Zyxel a múlt héten megrendezett Consumer Electronics Show (CES) kiállításra: az új LTE kültéri routerek és az okosotthon megoldások is versenyképes, „jövőbiztos” technológiát kínálnak a szolgáltatók számára idén.

Összetett kártevők jönnek Androidra

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. január 14

Jelentősen fejlődött a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszerének biztonsága. A G DATA szerint ezért ebben az évben összetett, jobban álcázott androidos kártevők megjelenése várható. 

Szupergyors AGON 3 ívelt gaming monitorok

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. január 13

A képernyő specialista AOC bejelenti a harmadik AGON generációba tartozó ívelt AG273QCG (Nvidia G-SYNC) és AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR) monitorokat. 

Hódít az online vásárlás az autópálya-matricák esetében is

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. január 12

Ez derült ki abból a kutatásból, amelyben az autópálya-matricák beszerzésének módjai kerültek górcső alá. Az elektronikus úton, jellemzően mobiltelefonunkon keresztül lebonyolított tranzakciókat a korábbi hasonló felmérések eredményeihez képest megbízhatóbbnak, kényelmesebbnek tartják a válaszadók. 

Robotinvázió várható Budapesten

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. január 11

Rendkívül magas lesz hétvégén az egy főre jutó robotok száma Óbudán. Az FLL robotversenye mellett innovációs kiállítás és űrkutatással kapcsolatos előadások várják az ingyenes rendezvény látogatóit.

Díjazták az univerzális magyar dobozt

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. január 11

Most először került az Innovation Awards díjazottjai közé magyar cég, a Dobox termékkel ilyen elegáns társaság tagja lehet a Fruitdock Ltd.