A kényelmi funkciók, a képernyőméret és az UHD felbontás dönt tévévásárláskor

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 11

A Samsung Dél-Koreában végzett felmérése rámutatott a tévévásárlást leginkább befolyásoló szempontokra, melyek egyúttal formálják is a tévépiaci trendeket. 

A Kingston több, mint 18 millió Phison-vezérlővel ellátott SSD-t értékesített világszerte

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 11

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette, hogy eddig több mint 18 millió Phison-vezérlőt használó SSD-meghajtót adott el világszerte.

Világszerte több mint 70,6 millió PlayStation 4 konzolt értékesítettek

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 9

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy a PlayStation4 (PS4) konzol, a PlayStationVR (PS VR) és a PS4 és PS VR játékok értékesítési adatai új mérföldkőhöz érkezetek.

Megédesíti a karácsonyt a Telekom

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 8

Innovatív halétellel dobná fel az ünnepi hangulatot? Új süteménnyel szerezne meglepetést a gyertyagyújtás után? Vagy a teljes karácsonyi menüt helyezné új alapokra? A készülődéshez ad inspirációt digitális tévéelőfizetőinek a Telekom azzal, hogy december elsejétől január másodikáig kódolatlanul elérhetővé teszi a Food Network csatornát. 

Létrejött a „Simple Univerzum”

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 8

Idén decembertől az OTP Mobil átjárást biztosít két terméke, a Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform között. 

Nagy teljesítményű hordozható akkumulátort mutatott be a mophie

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 7

A mophie bemutatta legújabb, nagy kapacitású hordozható akkumulátorát. A készülék egy MacBooknak 14 óra, egy iPhone 7 Plus-nak 66 óra, míg egy Samsung Galaxy Tab S3-nak 27 óra plusz üzemidőt képes biztosítani.

Hét éve kapcsolja össze a Viber az embereket szabadon és biztonságosan

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 7

Hetedik születésnapját ünnepli a Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása. A Rakuten Viber által fejlesztett alkalmazás elsődleges célja a szabad és biztonságos kapcsolatteremtés az emberek között – függetlenül attól, hogy kik ők és honnan jöttek. 

Három új AP a teljes sebesség elérésére

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 7

Három új 802.11ac Wave 2 vezeték nélküli hozzáférési pontot vezetett be a tajvani Zyxel. A továbbfejlesztett eszközök - NWA1123-AC HD, NWA5123-AC HD és WAC6303D-S- mindegyike teljes mértékben kihasználja a Wave 2 vezeték nélküli hálózatban rejlő lehetőségeket.