Új nyereményjáték indult az Instagramon

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. július 17

Már közel hárommillió hashtaggel bír a legújabb Instagram-őrület, amely az olyan örökzöld fotós trendek babérjaira tör, mint a jól bevált szelfizés, a színes outfit képek vagy a soha meg nem unható gasztrofotók. 

Philips monitorok a 2018-as IFA kiállításon

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. július 16

Az MMD, a Philips monitors márka licenc partnere ebben az évben is ott lesz az 58. alkalommal megrendezésre kerülő IFA kereskedelmi kiállításon és vásáron (Berlin, augusztus 31. - szeptember 5.). 

Új magyar csapat debütált az Esports Balkán Ligában

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. július 16

Európa egyik legmeghatározóbb e-sport Ligája, az Esports Balkan League (EBL) harmadik szezonja vette kezdetét július 9-én. A kimondottan Közép- és Délkelet-Európára koncentráló bajnokságban idén új magyar csapat debütált, a RIFT ESPORTS, amely egészen az Európa-bajnokságig szeretne menetelni. 

A márka zászlóshajójából, a Honor 10-ből 3 millió darabot adtak el

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. július 16

A Honor, a vezető okostelefon e-brand közétette 2018 első félévére vonatkozó eladási adatait. A tavalyi évhez képest óriási, 150%-os növekedést könyvelhetett el a márka a nemzetközi piacon hazáján, Kínán kívül. A folyamatos növekedéssel a Honor újabb lépést tesz célja felé: hogy öt éven belül bekerüljön a világ top 3 mobilgyártója közé.

Kódolatlan nyári filmélmény a Mozi+ csatornán

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. július 16

Két hétig korlátlanul érhető el a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ a MinDig TV nézők számára. Július 16. és július 29. között a 15. programhelyen 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet és régi klasszikust láthatnak ingyenesen a MinDig TV nézői.

Újabb e-mail hullámot indítottak hamis számlabekérőkkel a Telenor nevében

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. július 15

Ügyfélvisszajelzések alapján derült ki, hogy július 12-én újabb, hamis számlaértesítőt tartalmazó e-mail hullám indult magyarországi e-mail címekre, azaz nem kizárólag a Telenor ügyfelei érintettek. 

Itt a nyár legcoolabb édessége, a Hipernet ízű fagyi

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. július 12

A mobilnet színtelen, szagtalan, megfoghatatlan – de nem a Telenornál! A szolgáltató Hipernet hálózatába idén nyáron nemcsak gigabájtokban, hanem fagylalt formájában is bárki belekóstolhat országszerte több eseményen és fagyizóban.

Magával ragadó vizuális élmény a Philips monitors révén

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. július 12

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – hamarosan forgalomba hozza a 278E9 modellt, amely a fogyasztói kijelzők E9-sorozatának új tagja.