Videojátékosoknak szánt innovációk

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 16

2002-ben a Dell még a multimédiás otthoni szórakoztató termékekkel kísérletezett, az Alienware pedig az iparág első gamer laptopját mutatta be, a hordozható játékeszközök mérföldkövének számító Area-51m-et. Meghatározó pillanat volt ez a gamerek számára, akik innentől bárhol játszhattak kedvenc játékaikkal, akkoriban például a Grand Theft Auto: Vice Cityvel.

Okostelefonba zárt okmányok

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. január 16

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

Több mint 6,7 millió 5G képes okostelefont dobott piacra a Samsung 2019-ben

Cikk csatolmány GSM magazin - 2020. január 16

A Samsung bejelentette, hogy 2019-ben világszerte több mint 6,7 millió 5G képes Galaxy okostelefont hozott forgalomba, így tette lehetővé a felhasználók számára, hogy megtapasztalják a sebesség és a teljesítmény új szintjét* . A Samsung 2019 novemberi adatok szerint a globális okostelefon-piac 53,9 százalékát tette ki**  és az öt különböző 5G képes készülékének, a Galaxy S10 5G-nek, Note10 5G-nek, Note10+ 5G-nek, valamint a nemrég bemutatott Galaxy A90 5G-nek és Galaxy Fold 5G-nek köszönhetően egyike a piacvezető vállalatoknak.

Az előrelátó utazás a kulcs

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 15

Minden utazás stresszes egy kicsit, így a legjobb, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minimalizáljuk a kellemetlenségeket. Éppen ezért nagyon figyeljünk oda, hogy lehetőleg csupa hasznos kelléket pakoljunk be az utazáshoz.

Hangulatjavítás a lakásban dekor lámpák segítségével

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 15

Amikor csak ránézünk egy dekor lámpára, valahogy észrevehetetlenül is javul valamelyest a hangulatunk. Pontosan ebben rejlik ezeknek a praktikus és kifejezetten hasznos kellékeknek a hasznossága.

A finom és tápláló falatokat minden kutya megérdemli!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 15

Amennyiben te is büszke kutyatulajdonos vagy, nyilván egyetértesz abban, hogy kis kedvencednek mindenből a legjobb dukál. Ez ugyanúgy igaz a fekhelyére, játékaira, mint az eledelére. Sok gazdi azonban itt véti a legnagyobb hibát, ugyanis nem veszi figyelembe, hogy a négylábúaknak éles fogaik és rövid emésztőrendszerük van, ezért az állati zsírokat és fehérjéket tudják a leghatékonyabban felhasználni. 

A legjobb gamer egerek még jobbak lettek

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 15

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer DeathAdder V2 - a Razer legkelendőbb egérsorozatának legújabb tagjának - valamint a Razer Basilisk V2, a Razer rendkívül testreszabható gamer egerének megjelenését, melyek mindegyike a Razer iparág-vezető, legújabb egér technológiáival került továbbfejlesztésre és frissítésre.

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2020. január 15

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel*  akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.