Látvány, izgalom, siker: világpremier a Millenárison

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 17

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park nyílt a Millenáris D épületében. A The Champion – A Bajnok című élmény-expo április közepéig várja a nagyérdeműt.

5+1 tipp: Mire jó egy okosotthon?

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 16

Okostelefon, önvezető autó, intelligens háztartási gépek: néha csak kapkodjuk a fejünket, ha a hétköznapi technológiák fejlődéséről van szó. Ma már nem csak a telefonunk, de a lakásunk is lehet okos. 

Két év alatt egymillió további háztartásba jutott el a Telekom szélessávú hálózata

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 16

A Magyar Telekom 2015 tavaszán gyorsította fel új generációs vezetékes hálózatának fejlesztést. Teljes mértékben saját erőforrásra támaszkodva 2015-ben 464 ezer, 2016-ban – az előzetes terveket felülmúlva – újabb 565 ezer háztartásban tette elérhetővé hálózatán a nagysebességű, szélessávú vezetékes internetet. 

„Csodatévő pap” a Xerox visszatérő sztárja

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 16

Új időszámítás kezdődött idén januártól a Xerox-nál. Mostantól a 11 milliárdos, a digitális nyomtatás terén vezető technológiai vállalat arra fókuszál, hogy megújítsa a módját annak, ahogy a világ kommunikál, kapcsolatot teremt és dolgozik. 

Csatornanyitás a Telekomnál

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 15

A Magyar Telekom 2017. január 16 és 2017. január 31-e között kódolatlanul elérhetővé teszi (kinyitja) az Eurosport 1 és az Eurosport 2 sportcsatornákat szinte minden digitális tv előfizetőjének* a Discovery Communications Europe-pal együttműködve.

Egy tipp, amivel 7 nap ingyenes és korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. január 14

A feltöltőkártyás előfizetők hét napig korlátlanul és forgalmi díj nélkül mobilinternetezhetnek a Telenor Hipernet hálózatán, ha 2017. január 25-éig bármekkora összeget feltöltenek egyenlegükre, és a feltöltést igazoló SMS-re válaszul elküldik a Hipernet szót. A havidíjas előfizetőket kedvezményes készülékárak várják a Telenor Blue tarifacsomagokkal.

Gamerek kérték: új Dell modellek PC-játékhoz

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. január 13

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével. Az új Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a legnépszerűbb számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és mintegy kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

Megérkezett az új HTC U Ultra és a HTC U Play

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. január 12

A HTC bejelentette két új készülékét, a HTC U Ultra 5,7”-es és a HTC U Play 5,2”-es kijelzőjű okostelefonját.