Novemberben érkezik a Galaxy Note 4 Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman, 2014. október 22. 14:55

A Samsung felsőkategóriás óriásmobilja is az elsők között kaphatja meg az Android rendszer legújabb verzióját. Ha hihetünk a friss híreknek, már november folyamán telepíthetik készülékükre az 5.0 Lollipopot a Galaxy Note 4 tulajdonosok.

Több gyártótól eltérően a Samsung eddig nem igazán nyilatkozott arról, hogy a már piacon lévő eszközei közül mely modellekre adja ki frissítésként a Google által nemrég leleplezett Android 5.0 Lollipop rendszert. A hallgatásnak azonban vége, a dél-koreai gyártó ugyanis megosztotta Twitter oldalán az alábbi képet, amely egyértelműen a Galaxy Note 4 közelgő Lollipop frissítésére utal.

A SamMobile értesülései szerint az idei IFA kiállítás során bemutatott phabletre már november folyamán elérhetővé válhat a friss és ropogós Android 5.0, vagyis a Note 4 tulajdonosok az elsők között élvezhetik majd a nyalókának becézett rendszerverzió újdonságait.

A Samsung gyorsasága nem meglepő, hiszen a világ elsőszámú mobilgyártójaként nyilván képes elég energiát fektetni a frissítések fejlesztésébe. Ennek tudatában joggal bízhatunk abban is, hogy a Note 4 után nem sokkal megkapják a szoftverfrissítést a vállalat olyan nagyágyúi is, mint például a Galaxy S5.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]