ZTE Nubia Z5S – a kínaiak nagyágyúja

Farkas Norman - 2013. november 8.

Várhatóan decemberben kerül az európai üzletek polcaira a ZTE új zászlóshajója, mely 5 colos Full HD kijelzővel, LTE modemmel és négymagos Snapdragon 800 processzorral büszkélkedhet, sőt multimédiás fronton is kiemelkedő képességekkel rendelkezik.

A kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülékeiről ismert kínai gyártó hamarosan piacra dobja a tavaly bemutatott Nubia Z5 utódját, mely a jelentős hardveres frissítéseknek köszönhetően egy pályán focizhat a legfrissebb csúcsmodellekkel – amiket jól eltalált árazás esetén könnyedén a földbe is döngölhet.

A még karácsony előtt Európába érkező jövevény a Nubia Z5S nevet kapta, repertoárjában pedig olyan izgalmas hardverek kaptak helyet, mint a négymagos 2,3GHz-es Snapdragon 800 processzor, a 13 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera, a TDD és FDD LTE hálózati támogatás, valamint az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD érintőkijelző. A készülék nemcsak tudás, hanem külső megjelenés terén is ütősnek ígérkezik: állítólag kecsesebb lesz, mint elődje.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza