Jön az LG G3 Stylus [Videó]

Farkas Norman - 2014. augusztus 5.

Az LG új reklámjában a QHD kijelzős G3 és G3 Beat nevű kistesója mellett felbukkant egy nagyobb megjelenítővel és kapacitív tollal felvértezett G3 változat is, amely a Samsung Galaxy Note modellek kihívójának ígérkezik.

Úgy tűnik, a kisebbik dél-koreai gyártónak akadt még egy, eddig nem ismert G3 variáns a tarsolyában, legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik.

A kisfilm végén felbukkan a jól ismert, 5,5 hüvelykes QHD (2560 x 1440 px) felbontású kijelzővel szerelt G3, az ő kistestvére, a 4,7 hüvelykes qHD (960 x 540 px) panellel felvértezett G3 Beat és egy harmadik modell is, melynek létezése mindeddig titok volt. A G3 Stylus nevű újdonság – ahogy a képen látható – egy digitális tollal és a sima G3-énál valamelyest nagyobbnak tűnő megjelenítővel érkezik, avagy a Samsung Galaxy Note modellek által uralt phablet kategóriában próbál majd szerencsét.

 

 

Azt gondolhatnánk elsőre, hogy az LG a hamarosan debütáló Galaxy Note 4-nek, vagy jelenleg hódító elődjének (Note 3 Neo) próbál konkurenciát állítani a G3 Stylus személyében, csakhogy van egy kis bökkenő: beszámolók szerint az LG üdvöskéje 960 x 540 (qHD – kis „q”-val, ahogy a G3 Beat esetében) felbontású kijelzőt tudhat magáénak, ami arra utal, hogy inkább egy pénztárcabarát óriásmobillal van dolgunk, amit maximum a mérete miatt említhetünk egy lapon a Samsung modelljeivel.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket a készülékről, és addig is kételkedve tekintünk az eddig összegyűlt infókra, hiszen nem tűnik logikusnak az LG részéről, hogy idei zászlóshajójáról nevez el egy qHD kijelzős, maximum középkategóriás óriásmobilt, miközben gőzerővel készülhetne egy Galaxy Note 4 kihívóval.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza