A Samsung kiküldte a sajtómeghívókat az IFA 2014 Unpacked eseményére

Czipperer Dia - 2014. augusztus 5.

Idén ősszel újabb nagy dobásra számíthatunk a Samsungtól. A vállalat már gőzerővel készül az idei IFA szakkiállításra, melynek meghívóit már ki is küldte az illetékeseknek. Az idei Unpacked eseményen többek között feltehetően a legújabb Galaxy Note 4 készüléket ismerheti meg a nagyközönség.

Bár egyelőre még biztosat nem lehet tudni annak kapcsán, mivel is készül az idei IFA-ra a Samsung, ám már nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen a vállalat hivatalos Unpacked sajtóeseményét szeptember 3-án, helyi idő szerint délután 2 órakor tartja Berlinben, ahol kiderül, milyen új üdvöskét húznak elő a kalapból.
 


A sokat emelgetett Galaxy Note 4 körül keringenek a pletykák már egy ideje, és az előző évek gyakorlatából ítélve nem alaptalanul. Tehát, ha beigazolódnak a feltételezések, akkor idén Berlinben az 5,7 hüvelykes, QHD kijelzős phablet lesz terítéken, melynek fedélzetén Android 4.4 Kitkat rendszer fut, meghajtásáról pedig egy Snapdragon 805-ös processzor gondoskodik, melyet egyes piacokon egy Exynos 5433 lapka vált fel. Az eddigi legfrissebb kiszivárgott specifikációk szerint a készülék 3 giga RAM-mal érkezik, főkamerája pedig 16 megapixeles.

A készülékkel kapcsolatban számos feltételezés szárnyra kapott már, többek között az is, hogy ívelt kijelzővel is piacra dobják, de mindez csak feltételezés, ahogyan a tudáslista sem vehető készpénznek. Az elmúlt hónapokban ez is sokat formálódott, mi áprilisban még 20,7 megapixeles főkameráról, Android 4.5 rendszerről és 4 giga RAM-ról írtunk nektek. Azóta kicsit visszafogottabb specifikációkkal találkozunk – többek között a Phonearena beszámolójában is. Bár az új Android debütálására valóban alkalmas lehet a csúcskészülék, majd meglátjuk, mennyire merész a Samsung ezen a téren.

Ám, ahogy azt már a dél-koreai gyártótóll megszokhattuk, nem csak egy meglepetést tartogat a nagyérdemű számára. A híresztelések alapján a prémium fémborítású mobil, a Galaxy Alpha is ekkor debütálhat számos hordható okoseszköz kíséretében – többek között a virtuális valóság headsettel együtt.

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza