Csúcsra tör a Huawei? - U8860 Honor

Farkas Norman - 2011. augusztus 31.

Úgy tűnik, hogy az olcsó, viszonylag szerény felszereltségű eszközeiről híres kínai vállalat a felsőbb kategóriát vette célba az Android 2.3.4 alapú Honorral, mely akár 1,4GHz-es processzort is kaphat.

A Huawei már szóvá tette, hogy kedvező ajánlatait a felsőbb kategóriában is be szeretné vetni. A Honor az első lépés, melyet ebbe az irányba tesz a gyártó. Lássuk, mit tudunk a jövevényről!

A pletykák szerint a 9,9 milliméteres készülék FWVGA (480 x 854 pixel) felbontású, 4 hüvelyk átmérőjű érintőkijelzővel és 1,4GHz-es processzorral érkezik. Az Android 2.3.4 Gingerbread rendszerű telefon 5 megapixeles kamerájával 720p HD felvételeket is készíthetünk.

Véleményem szerint némleg hasonlít a telefon előlapja az LG Optimus 2X-re, és az is kiderül a képről, hogy serényen gyűjti az ujjlenyomatokat. Persze ez csak egy kiszivárgott fotó, így még igencsak korai következtetéseket levonnunk a Honorral kapcsolatban.

Az eddigi információk szerint Ázsia egyes részein, valamint Európában kerül forgalomba az U8860, de a megjelenés pontos időpontját, illetve a kütyü várható árát egyelőre homály fedi.

 

 

Forrás: Engadget

 

Vissza