Dupla mag és BBX? – BlackBerry London

Farkas Norman - 2011. november 15.

Kémfotó készült a RIM első BBX operációs rendszeren alapuló mobiljáról, amely nem csak szoftveres, de hardveres felszereltség szempontjából is ígéretes darabnak tűnik.

Első ránézésre észrevehető, hogy a London névre keresztelt jövevény a BlackBerry Porsche mobiljától örökölte a dizájnelemeket. A The Verge által leleplezett modell állítólag vékonyabb az iPhone 4-nél és egyéb méreteit tekintve a Samsung Galaxy S II-re hajaz.

A PlayBook kezelőfelületére emlékeztető megoldásokkal operáló BBX rendszer fut majd a készüléken, melynek működéséért egy kétmagos, 1,5GHz órajelű TI OMAP processzor, valamint 1GB RAM felel, továbbá 16GB belső tárhely is helyet kapott a masinában. A képalkotáshoz használhatjuk majd a London 2 megapixeles előlapi és 8 megapixeles, hátlapon elhelyezett kameráját is.

A BlackBerry London a legjobb esetben is csak 2012 júniusában kerülhet piacra, várható ára – nem meglepő módon – egyelőre ismeretlen. Mivel a készülékkel kapcsolatos hírek csupán pletykaként kezelhetőek, ezért a fent leírt tulajdonságokat ne vedd készpénznek.

[Forrás: Übergizmo]

Vissza