Szűrés

A(z) Blackberry kulcsszót tartalmazó cikkek

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t, a legmodernebb, legkülönlegesebb billentyűzetes okostelefont

2017. február 26. -

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t. 

Tovább

A BlackBerry bejelentette DTEK60-at, az iparág vezető biztonsági szoftverével ellátott legújabb androidos eszközét

2016. október 27. -

A vállalati biztonsági, kommunikációs és mobiltechnológia terén vezető globális szoftverszolgáltató, a BlackBerry bejelentette legbiztonságosabb androidos okostelefon-szériájának legújabb darabját, a DTEK60-at. A DTEK60 hardverét a TCL gyártja, ugyanakkor a BlackBerry védjegyévé vált mobilbiztonságot kínálja csúcskategóriás hardveres képességekkel kiegészítve. A készülék Magyarországon november elejétől elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban.

Tovább

A Blackberry bejelentette a világ egyik legbiztonságosabb androidos okostelefonját – a DTEK50-t

2016. július 28. -

A BlackBerry Ltd a világ egyik vezető mobilkommunikációs cége bejelentette, hogy előrendelhető a DTEK50, a világ egyik legbiztonságosabb androidos okostelefonja. Magyarországon előrendelés a http://www.berrybolt.hu/ webáruházban adható le. A PRIV-et követően a DTEK50 a BlackBerry második androidos okostelefonja.

Tovább

Mobil Weekend

2016. február 15. -

A harmadik Mobil Weekend Meetup-ot rendezik meg február 18-án (csütörtökön) este hattól Corvintetőn, ahol a legfrissebb mobil és tech témákkal ismerkedhetnek meg (akár sörözés közben) az érdeklődők. 

 
Kulcsszavak: IoT, Blackberry, mobil
Tovább