Hűtőmágnest is készíthetünk a Xerox nyomdagépével

Kütyü Magazin - 2013. október 3.

Sokoldalú a Xerox új kiadványszerkesztő nyomdagépe, ugyanis a kezelt médiumok széles körének köszönhetően többek között hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

A D136 digitális nyomdagépet választó felhasználók az igényeiknek megfelelően építhetik fel berendezésüket, meghatározva a kívánt nyomtatási sebességet, a szerverbeállításokat valamint a munkabefejező egységek körét. A legtöbb nyomdai környezetbe tökéletesen illeszkedő D136 megnövelt média kapacitásával és a kezelt médiumok széles körével – beleértve a speciális méretű papírok mellett akár a hűtőmágneseket is – válik még vonzóbbá.

A gép párosítható a Fiery technológiával támogatott Xerox EX nyomtatószerverrel, melynek spektrofotométere kalibrálja a nyomtatót, hogy a nyomdák a munkafolyamatok során végig egyenletes színekkel dolgozhassanak. A Xerox FreeFlow nyomtatószervere szériatartozékként érhető el a D136 nyomdai berendezéshez. 

Sebesség és produktivitás

A 136 oldal/perces nyomtatási sebesség és a nagyméretű és kapacitású lapadagolók - amelyekbe különböző méretű akár maximálisan 19,2x13 inch (488mmx330mm) médiumok tölthetők – gyors munkavégzést garantálnak. A folyamatos munka érdekében a D136-ot kiegészíthetjük egy 4000 lap befogadására képes tálcamodullal is.   

Megbízható képminőség

A 2400x2400 dpi-s felbontásnak, valamint a Xerox EA Tonernek köszönhetően a szövegek, fotók és grafikák egyenletes minőségben, finom átmenetekkel és egyenletes fekete színnel reprodukálhatók. A toner kevésbé fényes felületeket hoz létre, így professzionális kinézetű, matt végeredményt kaphatunk.

 

Befejező műveletek egész sora

A D136 az opcionális kiegészítőkkel számos befejező műveletet képes végrehajtani, így a gyorsnyomdai szolgáltatók több bevételhez juthatnak a telepített berendezéseikkel. A szolgáltató egyenként választhatja ki a szükséges munkabefejező egységeket a valós ügyféligények figyelembevételével, így minimalizálva a beruházásának költségeit. A D136 által létrehozható termékek köre így kiterjedhet Tabloid Z, Tri és Square Fold hajtott nyomdai anyagokra is.

A Xerox Tape Binderrel a könyvkészítési kapacitás is bővíthető, hiszen lehetőséget ad akár 125 ív 75 gramm/m2 papír kötésére is. A könyvkötő egység kompatibilis a Plockmatic Pro 50/35 Booklet Makerrel, így a tűzési és a hajtási műveletek könnyen és gyorsan elvégezhetők.A D136 digitális nyomdagépet választó felhasználók az igényeiknek megfelelően építhetik fel berendezésüket, meghatározva a kívánt nyomtatási sebességet, a szerverbeállításokat valamint a munkabefejező egységek körét.

A legtöbb nyomdai környezetbe tökéletesen illeszkedő D136 megnövelt média kapacitásával és a kezelt médiumok széles körével válik még vonzóbbá. Ez azt jelenti, hogy akár hűtőmágest is könnyedén készíthetünk vele.

 

 

Vissza