Képen a Nokia Asha 503

Farkas Norman - 2013. október 10.

Napvilágra került egy sajtófotó az Abu-Dzabiban bemutatkozó Asha trió egyik tagjáról. Az Asha 503 kedvező ára mellett Wi-Fi moduljával és LED villanóval segített kamerájával tarolhat majd a fejlődő piacokon.

A Nokia nemcsak Windows Phone alapú Lumia családját frissíti október 22-én, Abu-Dzabiban, hanem az alacsonyabb árú, fejlődő piacokra szánt Asha termékvonalát is.

Az eddigi infók szerint három Asha modell, az 500, az 502 és az 503 mutatkozik majd be a Nokia World során. Most utóbbi készülékről jelent meg egy sajtófotó, ami elárulja, hogy kompakt méretben, a Lumia család stílusjegyeivel felvértezve érkezik. Az is kiderült a mobilról, hogy repertoárjában helyet kap a Wi-Fi modul és a LED villanóval segített hátlapi kamera, ugyanakkor – több testvérétől eltérően – kizárólag egykártyás kivitelben jelenik majd meg.

Ha a fenti összeállítás nem lenne elég hívogató az olcsó okostelefonra vadászó felhasználóknak, akkor a Nokia számos extra alkalmazása, illetve a könnyű, gesztus-alapú kezelés döntő jelentőségű lehet a választásban – persze a 100 dollár alatti árcédula is sokat nyomhat a latba.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza