Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Új mobilok a Nokia háza tájáról: Nokia 105 és 130

2017. július 20. -

Új Nokia mobilok debütáltak. A HMD Global két új készüléket is bemutatott, melyek jellemző ergonomikus dizájnt, kiemelkedő minőséget és magas fokú felhasználói élményt egyszerre nyújtják, mindemellé pedig hosszú üzemidőt biztosítanak. 

Tovább

Nokia okostelefonok ZEISS optikával

2017. július 6. -

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban. A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

Tovább

Mától Nokia néven érhetők el a Withings okoseszközök

2017. június 20. -

A legnagyobb és legszélesebb skálával rendelkező egészségmegőrzésre fókuszáló termékcsaládot mutatta be a mai napon a Nokia. 

Tovább

Júniusban érkeznek a Nokia telefonok Magyarországra

2017. május 22. -

A HMD Global bejelentette, hogy júniusban Magyarországon is elérhetők lesznek a nagy teljesítménnyel, masszív és prémium kialakítással rendelkező Nokia 6, az elegáns Nokia 5, valamint a kiemelkedő minőségű és kedvező árú Nokia 3 készülékek. A legújabb, Android Nougat operációs rendszert futtató új Nokia okostelefonok mellett az ikonikus Nokia 3310 újjászületve tér vissza. Az új telefonok a hazai szolgáltatók és a kiskereskedelmi partnerek kínálatában egyaránt megtalálhatók lesznek.

Tovább