Előrendelhető az NVIDIA Tegra Note

Farkas Norman - 2013. november 13.

Máris előrendelhető az NVIDIA Tegra 4 chipsettel és kapacitív tollal felvértezett EVGA Tegra Note táblagépe. A kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülék kisebb felbontású kijelzője ellenére is a Nexus 7 elsőszámú kihívója lehet.

Az Egyesült Államokban máris előrendelhető az NVIDIA új táblagépe, az EVGA Tegra Note. A héthüvelykes kijelzővel ellátott eszköz meghajtásáért rendkívül erőteljes, négymagos Tegra 4 processzor felel, amit 1GB RAM egészít ki, de a repertoárból nem hiányzik a kapacitív toll (stylus) sem. Ezért az összeállításért pedig mindössze 199 dollárt kell kicsengetni, ami igazán baráti árnak mondható. A kütyü a módosítatlan Android rendszert futtatja, a maga az NVIDIA gondoskodik a szoftverfrissítésekről, melyek OTA útján érkeznek.

 

A gép fedélzetén megtalálható a toll pontosabb érzékelését segítő DirectStylus technológia, valamint néhány kifejezetten a stylus használatára kihegyezett alkalmazás is. Ez nem minden, hiszen a tablet képalkotás terén is ott van a szeren, a legjobb eredmény érdekében pedig megkapjuk a SmugMug által kreált Camera Awesome alkalmazást, illetve egy sor exkluzív funkció is rendelkezésünkre áll. Ilyen például a 120fps sebességű videofelvétel lassított visszajátszással és a folyamatos HDR felvétel, ami egy későbbi OTA frissítésben jut majd el a készülékre.

Az EVGA csak a kezdet, ugyanis az NVIDIA megállapodásainak köszönhetően a jövőben számos Tegra Note tablet érkezik még, melyek alacsony árukkal és korrekt tudásukkal próbálják magukhoz csalogatni a vásárlókat.

 

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza