Készül a BlackBerry Z50 és Q30

Farkas Norman - 2013. november 19.

Blackberry Q30 néven érkezik a kanadai gyártó következő QWERTY gombsoros csúcsmodellje, s készül egy teljes érintőkijelzővel szerelt újdonság is, ami a Z50 nevet viseli. Mindkét jövevény 2014-ben landol a piacon.

A BlackBerry állítólag négy készüléket szeretne piacra dobni 2014-ben: két alsó-, illetve két felsőkategóriás okostelefonnal bővül majd a cég portfóliója, ám még nem sok adat ismert az újdonságokkal kapcsolatban. Valójában ez már nem teljesen igaz, hiszen nemrég friss hírek érkeztek a magasabb árkategóriába szánt duó tagjairól, melyek a BlackBerry Z50, illetve Q30 nevet viselik.

A BlackBerry Z30 utódjának ígérkező Z50 a MobileSyrup értesülései szerint 5,2 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a piacra 2014 harmadik negyedévében. A második negyedévben megjelenő BlackBerry Q30-ra a Q10 leszármazottjaként tekinthetünk, hiszen teljes fizikai QWERTY billentyűzetet tudhat magáénak. A várakozások szerint nagyobb felbontású kijelzővel és erősebb processzorral vértezik fel a telefont, de pontos infók nem állnak rendelkezésre ezzel kapcsolatban.

Reméljük, hogy a Blackberry valami ütős, még fel nem fedett újítással is készül, mert az eddig kiszivárgott információk nem vetítenek előre nagy izgalmakat.

 

BlackBerry Z30

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza