Egy nap alatt elkapkodták az Aldi táblagépét

Czipperer Dia - 2013. december 10.

Az Aldi szupermarket lánc hétvégén kezdte el árulni saját táblagépét üzleteiben, amit egy nap alatt elkapkodtak. Ez egy különleges, "amíg a készlet tart" ajánlat volt.

Az Aldi hétvégén kezdte értékesíteni Android-alapú 7 hüvelykes (1024 x 600) táblagépét, a Lifetabot egy különleges ajánlat keretében. A készüléket a Medion gyártotta, teljes neve pedig Medion Lifetab E7316. A tablet fedélzetén Android 4.2.2 Jelly Bean fut, meghajtásáról pedig egy négymagos, 1,6 GHz órajelű processzor gondoskodik. A Lifetab ezenkívül 1GB DDR3 RAM-mal rendelkezik, belső tárhelye pedig 8 giga. Az akkumulátor viszont nem túl erős, négy órás üzemidővel rendelkezik.

 

 

Nem az Aldi az egyetlen üzletlánc, amelyik hasonlóval próbálkozott. A Tesco még szeptemberben dobta piacra saját, Hudl névre hallgató modelljét, amely 119 fontba kerül, és már 300 ezer darabot adtak el belőle.

Az Aldi saját táblagépe mindössze 80 fontba került, egy nap alatt pedig mind elfogyott. Mivel ez egy egyedi ajánlat volt, és csupán limitált kiadásban került a boltok polcaira, nem valószínű, hogy a jövőben még kapható lesz. De ki tudja, lehet, hogy a mostani sikeren felbuzdulva máskor is előrukkolnak hasonló ajánlattal.

 

Forrás: Techradar.com

Vissza