Készül a Huawei MediaPad S10

Farkas Norman - 2013. december 23.

A Bluetooth SIG oldalán bukkant fel a kínai gyártó még bemutatásra váró táblagép, melyet a MediaPad sorozat legújabb, Full HD kijelzővel szerelt tagjaként üdvözölhetünk.

A Huawei újabb táblagépet dob piacra a közeljövőben, legalábbis a Bluetooth SIG weboldalán talált, alant megtekinthető adatlap egyértelműen erre utal. A MediaPad S10 nevű újdonság technikai tudásáról nem sokat lehet tudni, de azt szinte biztosra vehetjük, hogy egy 10 hüvelykes kijelzővel megáldott gépről van szó, amely Wi-Fi, Bluetooth és opcionális 3G modullal, valamint fejlett audio képességekkel van megáldva. A mindössze 8,8 milliméter vastag házzal szerelt készüléket egyértelműen multimédiás célokra szánja a gyártó.

A várakozások szerint a gép megjelenítője Full HD felbontású lesz, a képalkotási képességeiért két kamera, működéséért pedig 2GB RAM-mal kiegészített, négymagos processzor felel majd. Remélhetőleg a Huawei biztosít majd néhány izgalmas kiegészítőt is a MediaPad S10-hez, például okos döntés lenne a részéről, ha előrukkolna egy billentyűzetes tokkal.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza